• Jóózsf István #11197
    Igen. Nem is értettem hogy jön a képkockaszám a töltéshez, de nálam meg az működik. Még úgyis, hogy közben be van kacsolva egy 60-as határoló az afterburnerben! És így az is biztos, hogy maga a képkockaszám nem emelkedik, de mégis van eredménye! Amikor alkalmaztam mellé a "te módszeredet", akkor semmi nem változott. Azt is kijelenthetem, hogy semmivel sem használt több magot, (A 12-ből) mint addig! Ezt én folyamatosan tudom ellenőrizni a HWinfo és az Afterburner segítségével. Tehát nem találgatok. Viszont kísérletezgetni meg már nincs kedvem, hogy: kiveszem a modot és átírom az ini-t.
    Akkor maradhatunk annyiban, hogy két eredményes módszer is van, ha az egyik valakinél nem működik, akkor ott a másik!

    Építkezés.: A régi gépemen a játék állandóan kifagyott az építkezés közben. Persze nem az elején, hanem amikor már jól kiéltem a kreatív hajlamomat... Az egész ment a kukába. Na így lehet megutálni az építkezést a játékban! Pedig engem is érdekelne!
    Ha a limitáció alatt a beépítettségre (is) gondolsz, akkor arra is van mod. (Még régről rémlik) Meg olyan, amivel a grafikába lehet belenyúlni és el lehet tüntetni, amúgy mozdíthatatlan tárgyakat.

    Nekem még nagyon nagy fájdalmam, hogy a mostani .50-es kaliberű puskák, kicsit alul vannak "kalibrálva" A FO3-at és a New Vegas-t végig tudtam vinni egy rombolópuskával és egy dobtáras sörétessel. Itt még a legendás ötvenesek is ímmel-ámmal használhatók! És akkor el is érkeztünk a képesség-képzettség táblához - fához: Attól, hogy hangtompítós, mitt'omén kétszer akkorát sebez???!?!??! Nanemá'!