• coolpet
    #11169
    Ahhoz hogy a települések között megoszt a SCRAP, és csak a SCRAP cuccokat a WORKBENCH-ben össze kell kötnöd a 2 telepet egymással. Ahogy hozzárendelsz egy munkást mondjuk a gazdálkodáshoz, vagy egy őrhelyhez, vagy épp egy bolthoz, ugyanott lehet vándorkereskedő, karavánhoz is hozzáadni egy embert.

    Nem kell minden telepedet összekötni mindegyikkel, elég, ha úgy van összekötve 2 település, hogy van folytonos kereskedelmim útvonal, akár egy másik vagy több telepen keresztül is.

    Lehet csillagpontosan is összekötözni, de arra figyelj, hogy ha sok vándorkaravánod érkezik egy településre egyszerre, akkor nem férnek el, felkerülhetnek háztetőre, ház beljejére, emeletre stb...

    A kaja ugyebár nem tartozik a scrap kategóriába, de ha egy település többet termel, egy másikon meg nincs annyi mint amennyi kellene, megosztja a felesleget. Így lehet olyan telepet csinálni amelyik csak gazdálkodik, termel, a többivel pedig összekötni, így azok is el lesznek látva. Mégegyszer: A karaván csak a kaját és a JUNK-ot, alapanyagokat osztja meg, a fegyvert, páncélokat, MISC-et, AID-et AMMO-t nem!