Andule#11149
hat h sok kulonbozo fegyvert cipelsz az szived joga de mondjuk imho nem erdemes csak azokat amikre perked is van. (az is eleg sok lesz) pl. ha pisztolyokra specializalodsz akkor ha ez a szived vagya -vagy csak massziv toltenyhianyban szenvedsz- tartassz egy 10miliset meg egy maxra huzott 45ost pl. lehet persze ilyenkor is puskat cipelni extrakent csak sok ertelme nincs ha egyszer nincs ra sebzesnovelo kepzettseged.
En pl a tavcsovest szeret(t)em igy volt abbol egy de mivel az a perk boostolta a sima shotikat is igy abbol is volt egy (plusz remekul ki is egeszitik egymast) es mivel szeretek robbantgatni huztam skillt arra is es akkor mar volt egy tartalek rocket launcher is. (meg ugye szorakozzon a Mirelurk Quen-ekkel, Alpha Deathclaw-kal, stb az akinek hat anyja van :), en inkabb befogtam celkovetossel es kitaraztam ra a 4es pakkot.)
penz kerdesre: valoban viszonylag lassan jon, cserebe nem kell / jo semmire mert ugyis mindent magadnak fogsz csinalni. allitsd be azokat az alapanyagokat amikbol keves van es kell is fejlesztesekhez keresettre. (pipboyban junk-nal vhol component mode es akkor lesz vmi gomb amivel bejelolhetsz barmit. es onnantol kis kerdojel jelzi az osszes targyat amiben van olyan alapanyag ami neked kell. Pl kell vmiert copper, belovod igy, majd mikor raviszed az egeret egy lampaizzora akkor jelzi h abba biza van vmi amit te keresel)