• Kroki105
    #10996
    Nuka worldbe nem is árt, egyszer már jártam a kezdő helyén, valami terminátor raiderek, vagy gunnerek (már nem emlékszem) vigyázzák. Nem sok esélyt adtak, iszkoltam is, mint a nyúl.
    Pisztoly az nincs, a skilljét nem erőltettem, az használhatatlan nekem, bár néhány szebb példány esett, de inkább maradtam a puskánál. A géppityu perket is már 4ig húztam, de azt se nagyon használtam.
    A ballistic wave-et megkaptam én is küldivel, de amúgy is volt már moddal. Ésszerű keretek közt használtam csak. Meglett a marine armor is, de az előző gönc nagyon bejött, nem cseréltem le rá. Szereztem egy cowboy kalapot is hozzá, nagyon vagány.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Idétlen volt a marine armor helye, ugye a víz alatt. Most mennyire életszerű már hogy a radioaktív vízben pancsol valaki? Az még rendben lett volna, ha mondjuk beevezel oda egy csónakkal, ott felkapod a búvárrucit, és felhozod. Simán belerakhattak volna egy evezőscsónakot, főleg mert ugye az egész egy sziget, nem hiszem hogy olyan húde nehéz lett volna, de a hangulatot dobta volna. Ok ha már sellőizé vagy, nincs rá szükség, de szerintem illett volna ide. (Mondjuk a modderek gondoskodtak valami hasonlóról, bár nem tudom hogy Far Harborban is működött volna. Nagyon régen használtam, most nincs fenn, így is van marha sok mod.)

    Dalton farmot építgettem, de már csak lightosan, nem erőltettem túl a dolgot, mikor jött a settler hogy elromlott a ködbizbasz, és meg kéne javítani. Persze megcsinálja ő, csak vigyázzak a valagára. Ok haver, leszedünk pár kutyát, ghoult, meglesz az... Hát egy nagy frászt, ilyen rüsnyeteg borzadályok jöttek, meg a hasonló haverjai több hullámban! Nagyon vicces volt, survivoron szerintem instant halál lett volna.