Kroki105#10903
Emlékszek egyszer nekem is előjött ez a hp töltés. Gőzöm sincs miért, szerintem kezdtem egy újat, vagy újratelepítettem, nem tudom már de utána jó lett.
Az ellenségnél is az van, hogy zónákra van osztva a térkép, a kezdő zónákban még gyengébbek, de ha délre, keletre haladsz erősödni fognak. A déli régiók már 80+ ha jól emlékszem. Szerintem elég ostobán oldották meg, itt nincs másik játékos akinek lvl1ről kéne indulnia, növekedhetne az egész veled együtt. Pl. a raidert Konkordban lvl 50en már (mert ugye respawnolnak) egy fogpiszkálóval kicsontozod, míg délen ugyanilyen rablókba x-szer ennyit kell lődözni, míg bekrepálnak.Ez kurva idétlen.
A települések támadásánál (vagy csak mert a Látványsziget délkeleten fekszik) ott tudnak spawnolni izommobok. Olyan mutik támadtak be, amelyeknek egy alap lövés kb 2 mm-t szedett le a hpból. Az komolyabb lövöldözés volt, míg kinyúltak. Ez így lvl95 körrnyékén. Ezen a szinten már a Prydwen ujjjgyakorlat volt a bilifejű szuperpaladinokkal egyetemben. Egy krites fejlövés kb elég volt egynek hogy kiterüljön. Nevetséges.