Kroki105#10897
Jaja, egyszer már írtam erről. Az egész már ott van elbaltázva, hogy kimész a 101esből, és látod pirosan jelölve a raidert. Ha a csótány piros, azzal nincs gond, senki sem akarna interaktolni egy csótánnyal (persze ha lesz perk, az állatokkal is lehet "dumálni"), bár kétlem hogy a csótány idomítható lenne.
Az első raidertáborba besétálva (esetünkben most egy Noráról beszélünk, akit leloptunk az ezernyi nexus képfeltöltések közül) is az első reakció az a fosztogatók részéről hogy atomjaira lőjék szét szerencsétlent, és nem az hogy "Hű azannyát! Én vagyok az első, gyökerek!". Ez csak egy verzió a töménytelen lehetőségből ugye. De csak lőni lehet, mert lövés van, és más nincs.
Pénz, pénz, pénz... Ha még belepakoltak volna 1-2 évet, lehetett volna ez A JÁTÉK!
Szerintem még az addigra avult grafika miatt se pampogtak volna a rajongók, ha egy igazi klasszikussal játszhattak volna.
Mondjuk a képi világot ugyanúgy belerakták majdhgynem egy az egyben a 76-ba, szóval a készítők szerint ez nem probléma. Új játék, még több pénz, mert a fanok úgyis tolják, a minőséget meg ki nem szarja le? Lőni lehet, a "hülyéknek" meg jó az.
Csakhát van egy kis bibi ezzel az egésszel, és ez az hogy ezeket is így hívják: FALLOUT...