• Kroki105
    Akartam már tegnap is, de (természetesen) megint jött egy bug. Az építős ctd-t megoldottam, egy mod javította a hibákat, így már építhető, szétszedhető újra asztallátogatás nélkül. Most az áramellátás szart be. A kábelek nem továbbítják valamiért az áramot. Két pont között ha kicserélem, akkor megjavul. Erre nem tudom mi lehet a gyógyír? Elkezdtem cserélgetni kifelé, szépen jött is az áram, de ekkora háznál ugye van özön kábel... Ott rohadjon meg az egész ahol van. Mérgembe még az áramtermelő hajót is lebontottam, ami ha jól emlékszem 999 áramot adott. Igazából ez előny, kaptam némi építőhelyet a csíkon, és megoldható a pótlása egy 150es generátorral, vagy ha ennyi nem elég, 2 már tuti.
    Majd szépen kijavítgatom, aztán oké lesz, de így egyszerre hát elég pepecselős. Fények nélkül meg hát nem az igazi.

Van ez az AFT mod, azt néztem még. Poén hogy bármelyik settlert föl tudod vele fogadni companionnak. Hancocknak csináltam egy partnert, még nem adtam fel az izzó ghoul projectet. Igaz, még így se jó, mert az izzó bőre zöld is, fehér is, sárgás is, blabla, ez meg csak egy színt tud. Ja persze kell hozzá az a mod, amivel egyedi settlereket tudsz bepakolni magadnak, mert ugye vaniliáékat nem lehet szerkeszteni.