2ik vegigjatszas nekem is MM volt es ja, oriasi csalodas volt az Institute-os utan. Semmi beleszolas a dolgokba, csak henteles az egesz, irto bena magyarazat h miert tudunk bejutni egy elfeledett mellekfolyoson es abszolut nevetseges harc egy olyan intezmeny ellen akik fossak magukbol a terminatorokat es megis gond nelkul elfoglalhato Prestonnal meg ket musketas luzerrel. (nekem lodoztek ugyan de olyan hatekonyak voltak mint neked)
aztan mikor elokerul a kis Shaun en meg otthagyom megpusztulni mert a franc patyolgasson egy algyereket Preston meg nekiall hoborogni akkor ugy szivesen utottem volna puskatussal a fejet h megertse vegre h a synth-ek miatt csinaltuk az egeszet.
sztem akkor lehetett volna gond nelkul vezerbol lefokozni minket miutan visszafoglaljuk a citadel-t es elokerulnek a korabbi tisztek {marmint az az egy szem, de epp h ott lehetett volna behozni tobb arcot is akik onnantol kvazi vezetik a kocerajt mig mi megmaradunk toborzonak a telepulesfoglalosdi/~epites altal}
a kastelyodert szintugy gratula, ha sikerul visszahozni a tobbi cuccot is en szivesen latnam a bejarasi videot azokrol is Utoljára szerkesztette: Andule, 2019.04.03. 16:59:17