• Kroki105
    Tegnap végigértem az alapsztorival, Intézet már füstöl. A polgárőrség élén sikerült pontot tenni a gaz robot fenyegetés végére. De egyet nem értek: ha én vagyok a szárbaszökkent minuteman főistennyila, akkor miért az a gyíkbarom Preston utasítgat végig, folyton, örökké, mindig, minden, csipcsup, bizbaszért,...,.., ?? Gondolom ez a kérdés az összes f4 játékos fejében megfordult már. Sokkal értelmesebb lett volna, ha mi alapból csak valami "főnök jobbkeze" címet kaptunk volna. Sőt, ez nem is lett volna olyan nevetséges, mint ami lett. Preston, mint főnök, látja hogy nagyon képzett gyilkosok vagyunk, így fölajánlja a posztot. Mert ugye gyakorlatilag nem teszünk mást végig, csak ölünk...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ráadásul berontunk az intézetbe, dara, kill, stb, miénk az egész, a szintek nagyrészét le is kapcsoltam a konzolon, az ellenállókat kardélre hánytam. Mire Preston (aki egyébként lófaszt se csinált az ostrom alatt, csak álldogállt szivarozgatva): "Há robancsuk föl, há robancsuk föl, há de izé, hö robban.... csukföl...!" DEMIJJÉÉÉRT?? Elég nagy tudás van ott, hogy segítséget nyújtson a továbbiakban...
    Az mondjuk tetszett, hogy azt azért felajánlotta az intézetiseknek, hogy aki menekül harc nélkül, az elhagyhatja az építményt.
    Az más kérdés hogy Cait, akit vittem magammal, az pont leszarta hogy menekülő tudós, vagy épp harcoló robot. Szitává lőtt mindenkit, és a kommentjeiből lehetett is hallani hogy nagyon jól szórakozik...
    Ez a behatolós dolog is nevetséges volt. Előtte kellett még településeket elfoglalni (a támogatásukat megszerezni), hogy utána megindítsuk a nagyszabású ostromot. Amit utána gyakorlatilag EGYEDÜL hoztam le (ok, Cait és Curie támogatásával). Adott a rohamcsapathoz 2 db!!!!!! polgárőrt, amik - gondolom bug miatt, vagy nem tom - nem harcoltak. A legnagyobb tűzharcban is sétáltak föl alá a lézernyalábok, és golyók közepette.
    Á, borzalom...
    Aztán Preston kitalálta (nem én, hát én ki vagyok, egy senki), hogy üssük szét a bos-t is. És úgy is kell tenni, nincs alternatíva. Jó, mondjuk esetünkben még viccesebb a dolog, mert a bos-t Maxival, meg az összes bilifejjel a léghajón már kiirtottam. Náluk volt a holoszalag, amit az intézetből loptam. Nekik adtam először elemzésre, eredetileg velük vittem volna végig, de közben ellenséggé váltunk. Kénytelen voltam felaprítani adviktoriamékat a szalagért. De Preston szerint lőjük szét a hajót is a picsába, mert minek a francnak az nekünk. Nekünk kapa, meg lézermuskéta kell, höhö.......

Sosem értettem hogy a raideres kiegészítőt mégis hogy gondolták betesdájék. Azt olvastam, hallottam, hogy majd a raiderekkel el lehet foglalni a településeket, és ledózerolni a minutement. Már kezdem érteni, és egész jó ötlet.