• Kroki105
    Mennyire kínos már, 6os karizma kell ahhoz, hogy tüzet tudjak gyújtani, és főzzek rajta.
    De egy generátort simán megépítek, vagy egy házat is fölhúzok 0 skillponttal.
    Oberlandnál vertem tanyát, szerencsére ott van bogrács. Viszont páncélkovácsasztal, vagy épp fegyveres, kémiás nincs. Kutyagolhatok vissza az elejére. Nagyon idegesítő.
    Megmentettem Nate-et is az AFT moddal, Curie felélesztette. Azok a rohadt mérgező patkányok a curievaultban állatira idegölők kalapáccsal. Ha többen jöttek, mindig megharapott egy. Szerencsére volt zsebben egy legendás duplalövő automata 10millis, azzal rendet raktam utána mérgezés nélkül. A golyó viszont nagyon fogyott, mivel skillpont nincs pisztolyon, szerencse hogy néha találtam utánpótlást szekrényekben.
    Kalapács tovább tesztelve nagyon durca. Találkoztam egy új macival (nagyon elszaporodtak), egy ütés volt lopakodás és kritnyomás nélkül. De lehet váltok, mert nagyon lassú, ha több ellenfél van nem az igazi, viszont a sebzése embertelen. Nézek majd valami katanás modot, az még tetszik.