Én az építésre gondoltam, hogy a robotforrás mint "emberforrás" a végtelen, szal ha gondol egyet bármelyik unatkozó tudós (mert ugye az előző x évet áttudóskodta, és már a töke tele van a tudóskodással (meg amúgy is be van zárva abba a szutyok Instituteba)) , legyárt 500 robit, "ássál" paranccsal. Ásnak egy bazi nagy lukat az intézet alá (a földet kiteleportálják pl Thicket bányaizébe, ott még nem is feltűnő) , és felhúzzák a diznipalotát mikimózzal meg a donalddal. Így kicsit kilépne a monotonitásból, ráadásul csinált volna még felfedeznivalót az Intézetbe Coolpetnek, és persze nekem is.
200 évről beszélünk, ami idő alatt én legalább 3-4szer meg fogok halni. Még ha egyelőre nem is tűnik olyan biztatónak, de így látatlanba is ki merem jelenteni hogy ez idő alatt sokkal többet fogok elérni, mint 4 emelet, egy üveglift, meg pár folyosó. Ok, a szinthek feltalálását azért nem garantálom.
Mondjuk az érdekes hogy akik oda bezárták magukat anno a buli kezdetén azok lehettek géniuszok, akik hat napig nem fürödtek csak hogy feltaláljanak valamit. De mi van a leszármazottaikkal? Mi van ha a kölyke inkább jó kosaras lett volna, mint tudós? Az ha megkékül se fog szintheket föltalálni, max takarítani.
Vagy lehet tudni ezekről többet, csak én nem találtam meg? Vagy nem figyeltem..
Bár a kintről hoznak be okos embereket elmélet talán működhet, hisz látjuk hogy kint csak hülyék maradtak ---> legnagyobb mesterművük DC.
....kéccáz év alatt....