Kroki105#10837
Találtam egy tök jó modot, a déli radioaktiv területet dobja fel sok-sok helyszínnel. Nagyon tetszik, zombi, halálkarom, atomgyagyák, minden van... South of the sea
Csak pár helyet fedeztem még fel, de nagyon nem árt ha nem rettenünk meg a saját árnyékunktól.
Nem ehhez kapcsolódik, ezt még a mocsárban fotóztam. Egy lebegő szarvas, hátrafelé álló hátsó lábakkal. (Természetesen bug, de attól még vicces. Még nem láttam ilyet, pedig már régóta játszok ezzel.) Három szarvas volt egy fa mellett, az egyik mint látható, fára is tud mászni..) Lelőttem az izzó dögöt, az picit agresszív volt mikor felébresztettem. Guggolok mellette, mit dobtál.. arra lebegett a másik (ez valami mutáns mutánsszarvas lehet.). Nem vett észre, csak mikor már olyan két méterre volt. Uccu neki, el akart suhanni, de beakadt a lába a döglött szarvas agancsába, és elkezdett remegni fel-le, ahogy menekült volna, de nem tudott. Erre ért oda az albínó változat, nem igazán érintette meg, hogy a karakterem ott állt néhány méterre tőle. Megállt. és figyelte ahogy a másik menekülni próbál. Eléggé szürreális volt a jelenet.