• Kroki105
    #10818
    Van egy mod, a neve AmazingFollowerTweaks .
    Ebbe van olyan beállítás, hogy unlimited ammo. Gyakorlatilag egy gatlinget is adhatsz a társadnak, meg max 5 társat tudsz magaddal vinni.
    Azelőtt egy mesterlövészpuskát adtam Curienak, feltételezvén hogy nem full idióta, és tud magának szerezni lőszert hozzá. Most egy gatlinggel mászkál. Ez már túl op unlimited ammoval, más kérdés hogy lvl90-nél már nincs esélye használni, mert agyonlövök mindenkit mire fölpörgetné.
    Van a modban nagyon sok opció, még a férjed/feleséged is felélesztheted, (és ugyanúgy a társad lesz) feltéve ha megtalálod Curie-t, és még nem jelent meg a színen a BoS, utána sajna már nem működik. Asszem azt mondja, hogy már elromlott a fagyasztó tartály, és kiolvadt a halott, nem tud sajna már mit kezdeni vele.

    Vicces volt amikor rájöttem, hogy soha ne adjak automata fegyvert companionnak. Az mod nélkül volt ugye, volt nálam vagy ezerötszáz golyó az egyik automatához. Hát ez nem olyan kevés, egy darabig bírni fogod. Oaadtam, talán Prestonnak, már nem emlékszek. Egy mutánstanyán ütöttünk rajta, és nagy lőpárbaj alakult ki. Vagyis hát Prestton és a mutik lőtték egymást. A fedezék mögött állt, a fegyvert oldalt kitartva lőtt mint egy eszetlen birka. Kis idő múlva azt látom, hogy vált a lézermuskétára. Na takarodj...