• Kroki105
    #10816
    A világért sem vitáznék veled, de van itt egy kis bibi. Az a kis bibi meg elég hosszú, olyan 200 éves, sacc/kb. Ez idő alatt egy szaros baseball stadion jött össze nekik?
    Aztán megérkezik a lefagyasztott stratégiai géniuszzseniparancsnokgenerális, aki pár hónap alatt ütőképes védelmet varázsol a hülye parasztokból (ja nem, ő öl meg mindenkit).
    Amúgy meg sokkal hihetőbb ám hogy szanaszét az egész Nemzetközösség területén szakadt faviskókban tengetik a mindennapjaikat az emberek a krumpdicsomjukat kapálgatva, ahelyett hogy pl Conkordot bevédenék. Tetőkre mesterlövészek, kocsironcsokkal körberakni a lakott területet, stb, stb... Én inkább így képzelném el a túlélést, nem egyedül a nagy büdös semmi közepén egy faházikóban vakargatva a golyóim, azon tanakodva,hogy most pár raider, néhány muti, vagy éhes félőrült ghoul, netán egy falka kutya fog kibelezni.
    Egyedül csak akkor van esélyed, ha lefagyasztottak 200évre, megölték a házastársad, és elrabolták a gyereked. (Vagy épp a faterodat keresed, vagy egy vízcsipet az elromlott pumpához, esetleg ha fejbelőnek, és muszáj kiderítened hogy ki volt... Hú, a másodikban nem ugrik be mi volt a fő célja a játékosnak.)