• Kroki105
    #10791
    Eddig tartott a nagy fellángolás, lvl 20 ig bírtam én is. A sok gyaloglás hihetetlen unalmassá teszi a dolgot surviban. Jó... ki lehet kapcsolni, de akkor már kikapcsolhatunk mást is, és akkor már lőttek a survi dolognak. Amúgy pont ide lett volna hatalmas ötlet a "mount", akár motor, akár kecske, akár akármi... Az addig oké, hogy az elsőre felfedezendő, ismeretlen helyekre gyaloglunk, osonunk, lapulunk, sunnyogunk, kúszunk mászunk, de amikor már 30adjára kell visszalábbuszozni pl starlightból redrocketbe, mert ott vannak munkaasztalok, akkor már a tököm tele volt az egésszel. Egyes karizmával nem lehet olyanokat építeni ugye. Ellenség már sehol erre, már kiirtottam a meg sem születetteket is, itt már bőven mocira lehetne pattanni, és töredék idő alatt megjárni.
    A másik a sentry. DIREKT, AKARATTAL kerültem Ada kezdőt. Oberalandhoz értem, a luvnya szokásos rinya, menjél a ruhabolthoz mert a gonosz bandítoszok elrabolták a másik ottlakót, szabadítsd kiblabla... Gondoltam én, mert az eddigi 1500 alkalommal mindig ezt adták küldinek nyitásként. De most azzal volt gondjuk, hogy Traffingtont megszállták a szúnyogok Jól van, menjünk! Mi a poén benne? Hát persze hogy az, hogy át kell haladni Ada kezdő küldijén. Nem néztem térképet, csak mentem, és egyszer csak hallom a nagy lövöldözést. Pfff... Nem töltöttem vissza, csináltam tovább. Az út során később meg szembe jött a sentryyyyyyyy..... Cafatokra meg diribdarabra meg molekulákra lőtt szanaszéjjel, esélytelen volt minden szempontból.
    És akkor erre jött a 3. dolog, az "ezeket én már mind megcsináltam" érzés, úgyhogy nyugdíjba ment a karakter.

    Visszatöltöttem a 90es szintűt, folytattam Far Harbort, aztán visszamentem a szárazföldre. Vicces látványt nyújtanak a hiányzó épület modok nélküli épületek.
    A képen Starlight kastélya van kastély nélkül, csak a berendezési tárgyakkal. Próbáltam scrapall-ozni, de CTD-zik. Van erre valami ötlet, hogy hogy takarítsam le? Vagy szarjam le, és építsek máshol?