• Kroki105
    Nincs frusztrálóbb annál, mint ha elsőre sikerül valami, aztán egy ostobaság miatt meghalok, és az előző szituációt nem sikerül megoldani az istennek se.
    Egy hídon adott 2 tüzér, meg egy löveg. Már odasunnyogni se volt egyszerű a nyílt terep miatt, de a kocsironcsok adtak némi fedezéket. Egyik tüzér egy széken ül, felette egy másik álldogál őrszemben, a löveg mellettük. Közel megyek amennyire lehet, aztán "Bándzáj!", lecsapom a löveget, a robbanása leteríti lábról a felső őrt, közben a széken ülő épp csak feláll, aztán már fekszik is, majd az épp feltápászkodó fenti ficsúr megkapja a fogai közé a kalapácsot. Tökéletes, zseniális, megkomponálni sem lehetett volna jobban! Lecsapkodom a fejüket, cuccot elszedem, tovább...
    A kisházhoz érek, ahol a mászóka mellett egy medve lődörög, hp-ja olyan 20%, nem ellenfél. Két szarvas is a közelben, pár napra zaba betárazva. Greygarden is kilátszik a ködből, de úgy döntök inkább visszacaplatok a farmra a zsákmánnyal, már így is épphogy bírom szuflával a málhát.
    Nagy menet vissza, de ugye onnan jöttem, zombik nem lesznek a fejlevágás miatt, minden tiszta. Kocogok a medvés fakunyhó mellett, erre a bokorból egy újabb medve mordul! Baszki, tudtam hogy valami hibádzik! Két medvére emlékeztem a területen, és annyi is volt...
    Kalapács a kézbe: "Gyere a kurva anyád, csak te meg én!"
    VATS ban 4 ütésre van lehetőség, első csapást mackó koma kihordta lábon... inkább pajkos hátbaveregetésként fogta fel. Nem gáz, a krittöltő épp föltöltött, a következő ütést azt gartantáltan érezni fogod. Nyomom a space-t a krithez, mire nem történik semmi!! Azon kívül hogy az összes akciópont nullázódik. MI VAN??!!
    Kábé fel se fogtam, csak lestem hogy most miért nem ütök? Macika ütött, én meg borultam...
    Ha minden klappol, macika mostanra már egy szép trófea lenne a felépített házikómban (vagy egy nagy rakás szar, attól függően.)
    Ugye a mentés az elején leírt szituáció előttnél volt, és utána vagy tízszer próbáltam megölni őket, nem jött össze.