Kroki105#10750
Nekem is marha egyszerűnek tűnik, a lopakodásra kell még gyúrni erősen. Aztán a sunyiból sebzés, a kovácsolás, meg pár dolog ami még bónuszol.
A csipogó zöldganéra meg valószínű megengedek magamnak valami automata pisztolyt. Egy 10 milis automata is megteszi. Csak beletrafál már egy golyó perception nélkül is a bombába! Ha mégse, majd újragondolom.
A robotok már más tészta. Elméletileg a "robotölő" kard Trudynál még eladó. Ha nem nyer... megkérem Dogmeatet hogy harapja meg.
Volt egy érdekes dolog, Conkordban kutakodtam, mire jött szembe a kocsmában egy bezárt ajtó. Ugye a zárnyitásom perception híján alap, ehhez meg asszem kettes kellett. Há itt egy bazi nagy kalapács, 10es STR, logikus hogy nem állít meg egy félrohadt, kurva ősfaajtó. Hát de... Nevetséges
Volt lent egy nagy gázpalack vagy mi, felvittem az ajtó elé, belelőttem a pisztollyal, robbanás, a korhadt ajtónak haja szála... vagyis szálka szála sem görbült.
Természetesen már a próbák előtt tisztában voltam a kudarccal, de olyan jó lett volna ha kinyílik, hátha... Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.01.07. 23:17:15