• Kroki105
    Kicsit félve kezdtem bele a kalapácsos karakterbe, főleg a mesterlövész után, de azt kell mondjam, kellemeset csalódtam. Legalábbis lvl 10 nél járok, és nem volt még megerőltető harc. Survira tettem, így az elején még annyira nem idegesítő a folytonos kaja, pia, főleg hogy a napot is meghosszabbítottam, később megy le, és az ivászat ahogy nézem idomult hozzá. Husi modot azért raktam be, pl egy szarvasból már nem csak 1 hús jön alapból, hanem 2-3. Szerintem így korrektebb. Betettem a zombiewalkerst, már nem küldtetésre hegyezem a játékot, szimplán ami jön, az jön, szurviválolunk meg építünk. Abernati farmot álltam neki fejleszteni, építő mod csak 2-3 van a 40+ helyett, ez érezhető is az építőmódba váltás idején. Marhák, csirkék, lesz itt minden, csak védeni is kell majd rendesen, mert a töménytelen kajapia vonzza majd a csőcseléket, zombikról nem is beszélve.
    Ebben a full agi full str kezdésben a legidegesítőbb hogy hogyan tudnék pl antibiotikumot gyártani, de sajna ugye nem észre van gyúrva a karakter, meg az építőanyaggal is rohangálni kell, mert karaván híján én vagyok a karaván. Az antibiotikum meg nagyon kéne, de persze most sehol semmi, más játékban már a kezdő faluban 2 is volt. (Azt nem tudom hogy az normális, hogy magamtól kigyógyultam egy nyavajából. Kaja, pia, alvás, aztán eltűnt a fertőzés.) A szutykos legyek fertőznek, tartottam tőlük, de kalapáccsal is lerendezhetők egyszerűen. Így visszagondolva, lehet jobban jártam volna, ha nem a narkóárúst csapom széjjel Trudy boltjánál. Fertőznek a zombik is, na ott csítelnem kellett, mert rohadt gyorsan kimúltam volna, nagyon fogyott a hp.
    Az a vicces, hogy sokkal egyszerűbb haladni mint az ugyanekkora szintű lőfegyveres karakterekkel volt. Egy, max két csapás, és eddig bármit lezúzott a karakter, egy zombi volt 4 ütés, de szerintem az a mod miatt. Szintén a mod miatt ugye felkelnek a raiderek hullái, szerencsére a meghosszabbított nappal miatt később. Érdemes lecsapni a holtak fejét, vagy a lábát legalább. Visszamentem Conkordba, és a régi ismerősök mind sétáltak felém hörögve. Jó kis csata volt, akkor karmolt meg az egyik.
    Természetesen autosave van (quicksaveként funkcionálva, szal nem ment magától), a kétórás mentetlen újrajátszások nem hoznak továbbra sem lázba. Egyszer haltam eddig (persze akkor nem jutott eszembe menteni már vagy egy órája...), nagy vagánynak képzeltem magam, és berongyoltam öt zombi közé, ők meg köszönték szépen.
    Van egy screenshot is, hogy teljessé tegyem a fórumozás élményét . Fémpáncélt akarok rá tenni, de még csak egy balkarost sikerült összeguberálni egy rablótanyán.