• Kroki105
    Há összeveszni biztos nem fogunk rajta. A végső szót nálam az mondta ki, hogy annál a fegyvernél már én sem használtam VATS-ot, pedig én a budira is százalékszámítva járatom a karaktert.

Most újra belekezdtem a játékba, bár hogy meddig jut el az nagyon kérdéses. Kalapácsos karaktert még sose csináltam, remélem fog működni. Legyekre azért raktam egy lőfegyvert. Blitz már megvan, 9 str, 8 agi, karizmátlan, és unintelligens szegény, az őrült tudóst azt beraktam már az elején, próbálom luckot emelni. Szerintem VATS harcnál az egyik legjobb skill a luck, pikpak fullon van a crit mérő. Még melee fegyverre nem raktam pontot, azon gondolkozok lehet fegyvertelen harcra kéne egy próba. Nem tudom az mennyivel rosszabb a közelharcifegyveresnél, az animáció a VATS-ban viszont nagyon jól néz ki. Bár az animáció miatt nem tuti hogy megérné bunyóval kínlódni.
    Érdekes volt, nem fotóztam le sajna, egy rablók elleni csata után egyadta vér volt a kalapács. De ami kiderült a karakterről így a történet elején: utál mosni. A ruháján egyetlen folt sem volt, annyira vigyázott.
    Kéne valami ruhavérzős mod, mert ez így vicces lett. Olyanról még nem nagyon hallottam, bőrre ragadó koszról, és vérről viszont már igen. Lehet pucéran kéne harcolni?