Kroki105#10653
Ha vágod az angolt, akkor mehet az unofpatch, ha magyarításozol akkor egyelőre anélkül, mert sok helyen felülírja a magyar szöveget. Legalábbis pár hónapja még az volt a helyzet.
Szerintem elsőre csapjál bele a lecsóba, aztán közben majd úgyis lesed a nexust, van rajta többezer mod, akkor már tudod mit lenne jobb változtatni, tetszik e pl az építés, érdekel e a karakterkinézet, kellene e más fegyver stb...
A kezdésnek felrakott dzsungelmodok szerintem totál szétcseszik a fallout lepusztult hangulátát. Többedszeri újrajátszásra természetes hogy mindent ki akarunk próbálni, de előszörre érdemes talán falloutozni.
A nehézségről, ha a normál is bajos volt ahogy írod, akkor érdemes azzal kezdeni, nem a nehézen. A csillagos tárgyak nem érik meg a hajtépést, úgy is esni fog előbb utóbb, sőt már hajigálni is fogod őket elfele egy idő után... Mikor már pengébb vagy, mehet följebb a szint. Xp-t nem kapsz többet, csak pumpálhatod a golyót a dögökbe, és cserébe ők hamarabb megesznek. Ahogy Fred is írja, survin már nagyon csalnak a dögök javára, plusz a nehézség, hogy nem menthetsz csak alváskor (mert hát ez az igazi nehezítés, nem maga a játék ) De ott már nem a Fallout a lényeg, hanem a túlélő fps, hogy két órája nem mentettem, jaj meg ne haljak, mert kilútoltam tolnátbaranyát, teli a tatyóm, és amúgy is most vettem új monitort, nem kéne összetörni... (Persze csak a 6. elbaszott két óra után.)
Persze van aki erre esküszik, ez saját vélemény. Én very hardon is nagyszerűen szórakoztam, mondhatni jobban mint survin.