• Kroki105
    Jó, természetes hogy úgy csinálod, ahogy akarod, csak az én véleményem volt.
    A kereskedés nem ér annyit, hogy pontokat adj a karizma 10 re így az elején, max akkor 8ig, mert ugye ha a companionra mész rá, ott lehet erősítő perket rakni. Kupakod annyi lesz, mint szaron a légy ha fortune finderezel. Esetleg rakhatsz már a luck 2re is, a tölténytaláló perkre, aztán azt is kezelheted "kupakként", főleg .38asból lesz özön. De ha a célod a felhalmozott kupakoknak raktárházakat építeni, rakhatsz a sellbuyra is, de tapasztalat, hogy nincs is mire költeni nagyon egy idő után. Jó, mondjuk építési anyagokat lehet vásárolgatni, ez igaz.
    A kompanion mint fő harcieszköz, hát az is elég merésznek tűnik, én nem bíznám az életem azokra a szerencsétlenekre. De kíváncsivá tettél, várom a teszteredményeket.
    Én 6osra raktam a timescalet, azzal elég hosszú lettt a nap. Talán Saga írta nem tuti, hogy az alatt bugolhat.
    Amúgy tök vicces így utólag, hogy "fú ahhoz a perkhez rakok még special bookkal +1et", az én karim már 10es minden statban, nem szaroztam, onnantól már mindent megtanulhatott Még arra is figyeltem, ha találtam pl egy bólogató figurát, ami +főstatot adott, azt csak akkor vettem fel, mikor már elértem a 10et amúgy is. Kivéve a perceptiont ugye, az a legelején volt a múzeumban.