Kroki105#10637
1-2 nap alatt aztán izmos karit lehet összehozni. Fura, de igazán erős nem a szintek növekedésével leszel, hanem a begyűjtött képregények, unlockolt társak perkjeivel. (Így összesen) Legalábbis én úgy vettem észre.
A kettes perception szerintem elég hülyeség ha lődözni akarsz, azzal még egy halálkarmot se lehet eltalálni. Persze vatssal.
Agility az jó ha magas a settenkedéshez.
Ha csak építkezni akarsz, elég a 6os karizma (asszem annál van a bolt lerakás), a többit pakolhatod pl a perceptionra.
Survin az egyes endu elég macerának tűnik, bár próbálkozni lehet.
Cucchordáshoz ezt a modot ajánlom: hátizsákmod Szétszórva vannak táskák a világban, de eshetnek leölt emberekről is. Na jó, nem esik le róluk, te fogod lecibálni. Némelyiken van -agi módosító, de ha ügyes páncélkovács vagy, ezeket akár pluszra is kihozhatod, meg növelheted a kapacitásod is.
A settler csalogató tornyokat is ki lehet kerülni ezzel: settlercsalógatótoronykikerülése mod Ezzel oda teszel embert, ahova akarsz, és saját ízlésre is szabhatod őket.
A scavanger állomást én sose használtam, a gyűjtögetéssel és rombolással volt elég cucc egy településre, ha meg "komolyabb" falut tervezel, úgyse lenne elég 50 ilyen állomás sem.
Ha meg totálisan leszarod a játék történetét, ezt a modot használhatnád: történetleszaró mod Ezzel más emberként indulhatsz (mint Nate vagy Nora), más helyről, más cuccokkal, más kezzdőperkel. Szerintem ez neked jól is jönne, nem folyton santuaryban kellene kezdeni. Meg láthatnál más területeket is a pályából.
3 mod még nem a világ, szerintem érdemes kipróbálni. (meg ha estleg vannak követelményeik, bár nem hiszem, meg kell nézni.)