• PiszkosFred
    Privat szerver nem a sajat a gepedet jelenti, hanem berelt/dedikalt szervereket, ahol hasznalhatsz modokat es ugy allitod be a vilag valtozoid, ahogy akarod. Lasd az osszes survival jatekot, amihez 99%-ban berelsz szervert egy szolgaltatotol, mondjuk a gportal.com-rol.

Ellentetben a tobbivel, mindig online lesz a FO76, nem lesz offline/local jatekmod, csak es kizarolag online lesz jatszhato, szervereken, ezt mar bejelentettek. Hogy a szervered majd milyen beallitasokat, modokat, stb-t hasznal, rajtad all. De majd csak egy ev mulva. Ha addig nem all bele a foldbe a jatek.

Szerintem Conant single playerben jatszani unalmas. Van a jatekban 800 oram, tudom mirol beszelek. Ebbol kb 10 ora volt single, amikor szar volt a netem, kinszenvedes, na annak offline tenyleg semmi ertelme, egyedul egy teljesen ures vilagban. A bossokat megkarcolni sem tudod csalas nelkul. Arrol nem is beszelve, hogy a vilagod azonnal resetelodik, ahogy kilepsz, a szolgak betoresenek idejet meg hagyjuk. Nonszensz. Hiaba van egy-ket mod hozza, meg azokkal sem. Az a jatek csak online elvezheto igazan, de azt is ugy, hogy ha szert teszel egy-ket baratra, aki segit neha.

Nem kell ide 10 ev, rengeteg sikeres solo es multi keverek jatek van, lasd Division, Destiny, stb. Ilyen lesz az Anthem is, ha egyszer megjelenik. A sztori resze pve es solo, a vilag tobbi resze pvp vagy pve/coop.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.12. 23:21:52