Anyagilag biztos, hogy sikeres lesz, mar csak a neve miatt is. Nekem speciel tetszik, de akarhanyszor leirom, szegeny anyam csuklik a vadkeleten, ugy szidjak a duhos energiavampir kritikusok. 2018, toxic gamer tarsadalom, en igy szeretlek. :) De, joguk van ezt tenni, a neten meg tenyleg szolasszabadsag van, el kell fogadnom.
Sorry, azt hittem sima patcht varsz. :) Mert raferne meg 1-2 a jatekra, de sajnos ez mar igy marad, bugos esovel, benan scriptelt AI-vel, navmesh kaosszal, stb.
Sajnos nem hiszem. De mar az is jo lenne, ha csak az egyes csuszkakhoz hozza lenne rendelve valami ertek, valami szam, aztan azt lehetne screenshotolni. Peldaul az ESO-ban igy csinaltam meg az "ikreimet", van 3 karakter, akik ugyanuyg neznek ki, csak hajban es szemszinben valtoznak.
Az a baj Bethesdaval, hogy az elmult 15 evben a kozosseg/modderek megoldottak mindent, amit ok nem, igy nem is eroltetik meg magukat. A koncepcio altalaban jo, a megvalositas meg? "Hat, majd a modderek befejezik". Ok megtehetik, nincs fonokuk, nincs egy EA, TT, MS, stb. aki egy-egy rossz megoldas utan elzavarna a bandat.
Ezert is sajnalom, hogy az Obsidian es az inXile is MS tulajdon lett, mert bar igy lesz egy kis penz, de egy rossz lepes es megint alapithat Fargo vagy Sawyer egy uj studiot.