• Kroki105
    Á, erről a survi dologról már volt szó. Nem vagyok fps játékos, nem szeretem a millimétereken múló játékot. Főleg nem megpakolt hátizsákkal, 2 óra mentetlen játék után. Fel tudom néha idegesíteni magam anélkül is, hogy edzenék rá.
    Félreértés ne essék, ez a kedvenc játékom, de az általam említett dolgok akkor is orbitális marhaságok, és ettől még nem fogok tapsikolni nekik, hogy a kedvencem. Mint szerepjáték, kicsit zavaró. Mint a wowba, öljük a piros mobokat. A gagyi párbeszéd az elődökhöz képest meg... abba már belemenni sincs értelme. De ettől még 10/1000 a játék, főleg az építéssel együtt. (vagyis nálam inkább azért.)
    Ha rajtam múlt volna, én csak az állatokat, meg a vad ghoulokat tettem volna a látod-lövöd kategóriába. Még a mutikkal is megpróbáltam volna valamit kezdeni (ok, a fellegekben járok, tudom ) Ha ezek a bethes zsenik nem a pénzre hajtanak, produkálhattak volna valami "megismételhetetlent". Az hogy hiányos a dolog, a nexus bizonyítja. Ha az elszállt hülye modokat kiveszed, még így is több száz "kihagyhatatlan" modot számolhatsz. A pénzremenést a CC is bizonyítja, ahol egy rakat ökörséget árulnak pénzért. ÉS AZ NEM IZGATJA ŐKET HOGY BEESIK A HÁZBA A KURVA ESŐ!!! haha (x év után is)
    De szerintem ezekről már vitáztunk.
    Persze itt a legújabb aranytojást kinyomó tyúkocska, a f76. Szinte ugyanazt kiadták multiban. Elég pofátlan húzásnak tűnik, főleg hogy a visszajelzések eddig hát... khm... elég nagyrészt szarok? Nem értek hozzá, lehet hülyeséget írok, de mintha az f4 nél a hónapban nem is lett volna új pecccs. Legalábbis f4se nem kukorékolt. Lehet minden élőt odazavartak f76ot foltozni.
    A fallout76 is ezért nagy kérdés nálam, a twichen nézegettem a videókat, csak egy nagy céllövöldés rohanásnak tűnt eddig. De lehet csak a limitált játékidő miatt siettek.... Remélem azért valami jó fog majd kisülni belőle, idővel beszerezném én is. Egyelőre még nem tart ott nálam.
    Milyen szép karakter bámulását? Igenis fasza dolog fotózni Valamelyik nap takarítottam le a nem kellő szutykokat a gépről, aztán megtaláltam a régi steam/userdata könyvtárban a régebben mentett képeket. Karakterek, companionok, építmények... Visszaépíteni már nem tudom, de azért megmaradt a képen. Azt a várat Csillagfény parkolóban rohadtul sajnálom, ugyan maradt róla pár kép, de bejárni azért teljesen más. Vagy épp a pose modokkal bohóckodni egy fotóért, mint az előbbi képen.
    Ami még hiányzik nekem az f76nál, hogy nem lehet kariskint átvinni. Jó, ostobaságnak tűnhet, de szerintem más is van úgy, hogy ugyanazt indítja az új játékban is, mert megkedvelte. Mint a filmekben a színészeket, a kedvencedet fogod megnézni. Természetesen nem ez a kizáró ok (nem vagyok (teljesen) bolond), de pl berakhatnák ezt az opciót. Igaz modok nélkül nem hasonlítana, de hátha egyszer még modolni is lehet. Bár online ezt nem tom hogy lehet megoldani.

Amúgy meg lvl 80on survin is atomkiller lennék (ha egyáltalán eljutnék addig a sok dögunalmas caplatás, meg meghalás miatt), főleg a sok képregénnyel, amiket begyűjtöttem. Kicsit azokkal mellényúltak szerintem, hatalmas táp ha majnem mind megvan. Én inkább úgy szeretem a falloutot, hogy a kari legyen az erős (mert úgy alakítom a perkekkel), és ne én az ügyes (mert akkor igazából kantersztrájkolhatnék is). Mint ahogy az 1-2 ben is a kari volt az erős.