• Although
    Nézd Kroki ez nem egy Tyranny. Soha nem lesz az. De az AAA piacon ha leszámítom a CD Projektet mert jelenleg ők az etalon ha kijön a Cyberpunk már senki nem fog áradozni a Red dead 2-ről. De a Beth szépen építi fel az elfogadható játékot még így lebutítva is. Hihetetlen a surival mit kihoz belőle. nem New Vegas hardcore. De szépen teljesít. Ha csak a kirakat meg az enyelgés érdekel akkor maradj meg nélküle.

javaslom felejtsd el a szép karakter bámulását. Kezd el szépen a survivalt. Nem vagyok fanatikus mint aki osztott rendesen mert használtam a cigi mentést. Végletek. De ma délután újra belemerültem. És nagyon más el se tudom mondani hányszor hagytam ott a fogam a mechanics robotjai vagy a raiderek vagy mások ellen. Mindenkinek van epic ütése. A raiderek között páran nagyot ütnek. Taktikázni kell. Most is éppen agyonvert az egyik mert ész nélkül futni kezdtem és pont szembe jött. De ez adja vissza a világot enélkül szart se látsz belőle. Élő lesz a világ enélkül marad a az amiről irkálsz és semmit nem látsz a játékból nem mondom kezd el a horizontot mert nincs értelme. De egy nap ha nem csak a fénykép gyártás lesz kezd bele. Lépésről lépésre. Menni fog nekem már lv30-as a karim és nem szakadok bele. De survival nélkül ezzel már rég nem játszanék kettő percet sem mert csak a képzeletbeli történetek lennének. Mint neked. Így viszont valósak vannak. Lopakodsz, félsz, vajon mi vár rád a következő sarkon.