-
Kroki105 #10537 Sikerült, mindkét modot felraktam. Olyan pacákat hagynak, hogy jaj. És ottmarad nagyon sokáig, vagyis inkább úgy mondom, el se tűnik. Gondolom ha elgyorsutaznék, meg vissza, akkor már nem lenne ott. De egy fotó erejéig bőven jó.
Úgy oldottam meg a tócsát, hogy consolon bespawnoltam egy raidert, zölden adta, aztán ugye egyértelmű...
Sajna a kép főszereplőjének nem tudtam véres ruhát adni, úgy lett volna az igazi.
Itt a kép is, most éjjel teszem fel, mert ugye korhatáros.
A történet szerint Boston belvárosában lófráltam, mikor is egy ágyúkkal bevédett táborszerűségbe botlottam. (Huh, lehet spoilerbe kéne írnom.
) Gyorsan a pipboyra pillantottam, az pedig jelezte hogy ezek a bácsiknénik fosztogatók (gonosz, ölendő, alantas patkányok), ugyanis pirossal voltak jelezve. (NEM ÁM RÁKÉRDEZTEM HOGY TI KIK VAGYTOK! Éljen a szerepjáték..
) Ez pedig egyet jelentett azzal, hogy kénytelen voltam 22 rovátkát biggyeszteni a vadiúj muskétámra. Számszerint ez már a 82. puska volt amit használtam, mert a többin már nem volt hely.
Néhány perc múlva tiszta volt a terep, elkezdtem átfésülni, hátha találok egy mikroszkópot, kéne az a szutykos kristály. Az épület egyik benti ajtaját kilockpikkelve rábukkantam egy lányra. Minden ízében remegett, ártalmatlannak tűnt. Biztos ami biztos, megnéztem a pipboyban, hátha föl kell rajzolnom a 23. rovátkát is. De nem, zöld volt a neve! Juhúú, nem kötelező megölnöm, állati cucc ez a pipboy! Mit volt mit tenni, magammal vittem. A Látványszigeten lévő titkos főhadiszállásomon kapott helyet. Mint később kiderült, nem teljesen százas. A sanyarú fiatalkor betette nála a kaput, és van egy olyan 5 csillagos perkje, hogy szeret raidereket kínozni. Raiderből sosincs hiány, az imént is vagy 8an spawnoltak a szigetre, kiapadhatatlan utánpótlás, elég csak lekapcsolni pár lézerágyút. Ezek a srácok ugyanis kitűnő matekosok, 6 étel + 6 víz az több mint egy ágyú, akkor rohaaaam.....!
A rablók kínzását kihasználva sikeresen tudtam információt kicsikarni elfogott BoS katonákból. A ketrecben lévő fickó is elmondana már mindent, csak álljon le a műsor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!