SaGa#10519
Bocs, már nem tudok, mert leszedtem azt a modot és visszamentem egy sokkal korábbi mentéshez. A többit meg töröltem.
De nem nagy durranás. Ki kellett takarítani az uszoda medencéjét (kellett hozzá néhány disable parancs is). Az építéshez a Build Your Own Pool mod kell (ez kicsit trükkös, a Vault 111 kinti nyitógombja melletti asztalon van a hozzá való magazin). Van benne pont olyan lekerekített sarkú vízfelszin is, ami abba a medencébe illik és pont kitöltik az építőelemek a medencét. A vízesés is ebből a modból van, feltoltam a kezdőpontját az épület felőli végén az előtetőig, olyan volt, mintha abból jönne a víz, az előtető középső mélyedéseibe meg mennyezeti lámpát süllyesztetem, van egy olyan típus, ami pont beleillik. A medence feltöltéséhez és a vízeséshez sok purified water kell.
A bejárati rész felét befalaztam zuhanyzónak meg mellékhelyiségnek, a másik fele bőven elég ki-be járkálni. A falazáshoz
a Snappy Housekit Decokit Lobby B elemek kellettek.
A „hostesek” meg a Hookers of the Commonwealth modból valók. Nekik kijavítottam a Lexingon apartments-szel szemközti épületet, ott rendeztek be maguknak egy „motelt”…
A medence körül talpra állítottam az ott maradt napernyős asztalokat meg a hozzájuk való székeket, ott ücsörögtek meg tracsoltak velük a settlerek.