> Azt itt most nem teljesen értem hogy mit fizetsz, ha azt ingyen adták elköltésre. De egyetértek a nézeteddel.
Hat, a 100 villamosbigyula az kabe egyenlo a semmivel, a legtobb termek ennel tobbe kerul a Creation Clubban, ha belepsz, lathatod. Ahhoz, hogy ezeket megvehesd, venned kell meg tobb szaz/ezer villamosbigyulat, X euro/dollarert. Na en kifizetem szivesen, mert mas jatekban is kifizetem ha ugy latom, hogy megeri. De jelenleg a Creation Club kinalata vagy faek egyszerusegu valami szarsag, vagy egy targy ujratexturazva, ujraszinezve. Ezekert en nem fizetek, eddig sem, ezutan sem :) Nezd meg peldaul al enti kepen, 400 villamosbigyulaba kerul peldaul par atszinezett PipBoy skin... Lehet, hogy valakinek ez fontos es kifizeti, szive joga, de az nem en vagyok. :)
Evek alatt egy termekben lattam fantaziat, a Skyrim Suvival Mode-ban, de azt meg megkapta mindenki ingyen a megjelenest koveto 30 napban, igy azert sem fizettem vegul.
Creation Club egyik nagy elonye egyebkent az, amit irtal a Skyrimmel kapcsolatban, vagyis az itteni modok biztos, hogy mukodnek egymassal ugy, hogy csak aktivalod es toltod, semmi massal nem kell foglalkozni, nem fog akadni egyetlen egy masik CC-s projekttel, vagy Fallout/Skyrim verzioval. Kvazi hivatalos mini dlckent van kezelve es tesztelve mindegyik. Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.01. 17:58:45