Kroki105#10492
Jártamban-keltemben fotóztam érdekes képeket.
Az elsőn, mi lehet az a trutyi, amit előszereretettel zabál egész Commonwealth? Ez egy muti bödönben fő, de láttam már raidereknél fazékban, de saját tűzön is ez szokott főni. Nagyon gusztustalan így kinézetre...
A másodikon egy budi felett csüngő hullát látunk, egy muti tanya egyik mellékhelyiségében. Ezzel a képpel több gond is van. Először is ez egy budi, ahol ugye nem étkezni szoktunk, de ezen már nem is akadok fenn. A hulla gyakorlatilag már csak egy csontváz, de akkor miért nem esik szét? A magyarázat az lenne hogy a szupermutáns kis falatokat vághatott le a csontról, és így fogyasztotta el az áldozatát. Természetesen a wc-n ülve, a nem működik táblával az ajtón, hogy mégis csak nyugodtan tudjon nasizni.
Aztán itt a 3. kép. A kérdés nem az hogy hol van rajta a kutyám, az túl egyszerű lenne, még én is megtaláltam. Az érdekelne, hova lett a leszakadt rész? Egy deka törmelék sincs a földön a dupla autópályából.
A válaszadók között nyereményeket sorsolok ki, az első 3 hely MacCready felajánlásával kerül kiosztásra.
Fődíj: egy fejlövés 250 méterről
2. ugyanaz 100 méterről
3. megint csak egy fejlövés 47 méterről
A helyezetteknek sem kell szomorkodni, a Super Duper Markt ingyen "Viheted, ha túléled" utalványokat oszt szét közöttük. A boltban természetesen tiltott a fegyverviselés.
Ezenfelül egy különdíj is kiosztásra kerül. Tanult kompánion társam, Strong, egy egzotikus utazást ajánlott fel, a beleiben.
Mindenkinek jó tippelgetést kívánok....