• Although
    Nem te vagy az első akinek fogalma sincs a valóságról. Jó ideje nem foglalkozom ezzel mert nincs értelme a Conanban annak idején nálad értelmesebb emberekkel beszéltünk erről. Mit jelentet a Brit birodalom. Mit jelentett az I. világháború miért törtki miért lett az eredmény Adolf. Jó beszélgetések voltak. Jó ideje a játékok érdekelnek miközben akivel a Conanban játszottam jobban leírta ezt. A te szánalmasan kevés tudásod a hozzászólásod alapján? Mi értelme folytatni ha azt se érted amit leírok? Ha nem érted a Brit Birodalom jóváhagyásával emelkedett fel Hitler? Ha ők hagyták cserben Lengyelországot? Abban a reményben majd Adolf elpusztítja a gyűlölt bolsevik rendszert?

Ehhez neked egyszerű agy tudnod kellene mi miért történt de nem tudod? Így mi értelme vitatkozni. Ha azt sem tudod 1920-ban a Brit Birodalom a világ 2/3-át uralta a nyersanyagok döntő többségét? Mondom úgy, hogy nem is érdekel mert fáraszt a veletek való beszélgetés? Érted? Ahogy a Conanos barátom mondta Horthy és Teleki figyelmeztette a német vezetést ahogy most is figyelmeztetjük őket. Rossz úton jártok. Van értelme? Szerintem semmi. Az I. világháború ahogy a francia vagy amerikai nagykövet mondta nem béke, 20 év fegyverszünet. Adolf megjelent. És élt a pillanattal. De te ezt kicsit sem fogod fel soha az életben. Ez a szép benne :)

Maxson küzd valami ellen ami szerinte a világot az újabb szakadék szélére sodorja :) Igaza van vagy sem :) Az más kérdés szerintem van igazsága :) Még akkor is ha a Brotherhood is egy erőszak szervezet. De a világot sosme a minutmen fogja irányítani :)