• Kroki105
    Tegnap játszottam, és az volt az érzésem, hogy a játék csal. A legszebb hogy nem ellenem, hanem nekem. Ezt a dolgot sikerült droppolnia egy raidernek. Ez nem modos cucc (legalábbis ilyen fegyvert én nem raktam be). Egyszer régen kipróbáltam egy save game-et a nexusról, ami már letolta a főküldiket, meg egy csomó másikat is (csakhogy kipróbáljam milyen a nagykarakter ), annál volt egy ilyen shotgunba. Viszont ez ész nélkül köpi ki a golyót, nagyon pusztít. Egyetlen hátránya, hogy ha közelre lövök vele, az biza fáj nekem is, meg hamar kifogy a tár. (Ez már kettő volt.) Ja, meg már felhúztam maxra is a statjait a fegyverállványnál.

Azután összefutottam egy "új" frakcióval is, eddig csak a hullákat, meg egy két tagot találtam a világban. De ezek agresszívek voltak, és imádják atomot. Véletlenül ezek is elmebajosak.. (De komolyan, mint egy vallásparódia.) A fegyverük a gamma gun, 2 sugarat bekaptam, 15% ra ugrott le a hp-m. Gyorsan átvedlettem a hazmatba, úgy azért már nem volt olyan nagy a szájuk.

Meglett az x sisak is az armoromra. Sehol nem találtam a világban, de észrevettem hogy valamelyik mod miatt tudok gyártani is...
    Maxos a páncélkészítésem, nagyon erős lett. Van benne egy tesla cucc, ami ha megcsapnak közelharcban, aktíválódik, és sebzi a támadót. Ha gyengébb a dög, ki is nyírja.