• Andule
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem, nem fert bele abba a vegigjatszasba h megkimeljuk a RR-t vagy a BoS-t mivel ugy gondoltam tovabb h nincs tobb synth gyartas/hasznalat. A RR fele pedig pont a legveszelyesebb fajta sytnh-ekbol all, arcvaltogato beszivargo ugynokbol, nehezfegyveres harcosbol es a kisegito sleppjukbol amiben benne vagy egy orult zseni meg egy josolgato badogdoboz is. Nem valoszinu h leallnanak csak azert mert en azt mondom h nincs tobbe szintetikus akit meg kene menteniuk. A BoS egyszeruen tul radikalisan es tul eroszakosan kepzeli el a jovot, egyszeruen nem fer meg ket dudas egy csardaban, menniuk kellett. Nyilvan nem eleg kiiktatni csak a vezetot mert egy katonai szervezet ritkan valik csak annyitol mukodeskeptelenne.
    Szoval alapvetoen egyetertek azzal h a synth az egy olyan fajta uj fenyegetes amire nem erett meg a Fallout vilaga es irmagjuk se maradjon ... annak ellenere h felfogom es aterzem a dilemmat abban h ha vmi ami egy nyamvadt alkatreszt tekintve mindenben emberkent funkcional akkor azt ugy is kellene kezelni es az uldozesukkel/irtasukkal pont h ok lesznek a humanusabbak az embernel. a helyzet az h sok sci-fi szol errol csak ott ezerszer jobban ki is van domboritva ez a resz es valodi moralis/erzelmi dilemmakat elhet/gondolhat at az ember (igen, szeretem elegge a Szarnyas Fejvadaszt) mig itt sajna az elganyolt dolgoknak koszonhetoen bantoan leegyszerusitve jelenik meg ami elveszi az elet ezeknek. (rossz iroi klisek, az rpg vonal, ld parbeszedrendszer, massziv kiherelese, stb.)

latod ez is mogekepzeleses mar :) masodjara MM-el vittem vegig pont amiatt amit irsz miszerint az alapkoncepcio igenis jo es ezaltal lehetne uj eletet vinni ebbe a regioba de a problema h a program keretei kozott meg kell allj h lerakj 2 agyat a Castle-be mert jott 4 uj arc es csak 2 volt talonba es nyilvan keptelen barki kivenni a "raktarbol" par rongyot, vasat es falecet h osszetakolja ezeket. Es ez az egesz MM szerkezetere igaz pedig hat a Castle visszafoglalasa utan elokerulnek regebbi arcok is akiktol pedig sanszosabban elvarhato lenne h vezessek a szervezetet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amugy azon felnyeritettem kinomban mikor az utolso kuldi soran jon velem par arc segiteni es megjelentek azzal a nyomorult lezer musketajukkal meg a gagyi borszerkojukkal (ugorhattam allandoan elejuk ha megjelent egy ellenfel)