-
Kroki105 #10452 Hát nem nagyon értünk egyet, de ezzel nincs gond 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ok, tehát akkor egy ostoba vagyok szerinted, mert első végigjátszásomra, első benyomásomra egy tetvedék nácit nem ajnározok. Játszom, döntök a cselekmény sodrásában. Ez a fasztarisznya azt mondja öljem meg a barátom, Danset. Gondolom te elsőre meghallgattad a hősöd szónoklatát, elaléltál, majd kiloccsantottad a barátod agyát. (Danse is egyetértett, mert hát ő is érti. Csak megkért hogy a cipőjére ne fröccsenjen) Mert a jövőképet ő így látja, íly fantasztikusan. Követlek ó bölcs, vezess, akár a halálba is, mert a jövőképeddel egyetértek. Semmi együttérző gondolat, az emberiséget akarjuk megmenteni. A társaink élete nem számít. Kroki ezt nem érti, Krokinak el kell magyarázni, és a szájábarágni, hogy ez a jó, meg azt is, hogy Danse után álljon oda Curie elé is, és lője szét a kibaszott szinth fejét, mert hogy az csak egy gép. Az ne izgassa Krokit hogy ez a "gép" jónéhány alkalommal az életét kockáztatva húzta ki a szarból. Az csak gép, éljen Maxi führer, halál rád kicsi Curie. Igen, és utána "nem nyúlok a hulládhoz", meg "kezet mosok, és elrakom kis zacskókba a bizonyítékot". Esetleg "megpróbálhatnék diplomatikus úton dűlőre jutni veled", de...
Felejtsd el drága, én hát... követem a vezérem.. jaj, bocs, bölcsem. Ne izgulj, halál vár a többiekre is, Hancockra, Strongra, Nick-re meg ráadásként Mcready-t és Pipert és Prestont is megölöm, mert nekik biztos nem fog tetszeni a cselekedetem. Azt hitték hogy a barátaim, de tévedtek, csak arra kellettek hogy elszedjem a perkjeiket, a faszt se izgatja a történetük, a gyerekük, és hogy jók... Az emberiséget nézem, abban pedig nincs helyük, mert mások, vagy a véleményük más.
(Elismerem x6os tényleg csak perkre kellett, őt nem csípem. Bár most barátkozok vele, meglátjuk mi lesz, de eddig egy hidegvérű gyilkos, semmi több.)
Talán inkább az emberségre kellene koncentrálni az emberiség helyett...? Aztán a másik jönne magától...
A kulcsmomentumnál pedig azon töprengtem, itt öljem e meg Max-et, vagy a hajóján. Ha moccant volna a gyerek, ott a vége
...
Kit izgat az a világ, amiért a barátaid, "szeretteid" életét kell elvenned?
Azé remélem nem csak én gondolom így....
De most halál komoly, az fel sem merült benned a játék során, csak hogy melyik főgenya épp mit akart? Ahogy asszem Andule említette ezt az opciót, legszívesebben a csináljátok magatokat választottam volna, ha van. De persze nincs.
"Es kezdodik minden majd elolrol, csak mas nevekkel, mas csoportokkal, de ugyanazert a lentebb felsorolt EGY celert..." - idézet Fred-től. Egyetértek.
Mi értelme az egésznek?