• Kroki105
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó, és Hancock, Daisy, Komóték ghouljai pl kinek ártottak? Őket is be akarja darálni, plusz ahogy írtam már, a tudományt kutatják, de bölcs Maxonnak eszébe sem jut rákérdezni a pl 200 éves ghouloknál, hogy láttál e már fűbe nyuszit, csak öli őket, merthogy nem emberek. Köztük is lehetnek okos emberek, tudósok, stb...
    Zseniális a srác, tényleg.
    Vagy pl Virgilt is kinyírná kérdés nélkül, pedig hát a faszi megcsinálta, visszaváltozott. És mivan ha visszaengednénk egy laborba, lehet megoldaná a többi mutáns problémáját is, akár gyilkolás nélkül. (Ok, kicsit túlidealizálom, de Maxi kérdés nélkül végzett volna vele.) Hogy lehet azt megérteni, hogy öljünk le mindenkit a francba, aki nem ember? Már csak karlengetni kéne hozzá, Heil bölcs Maxi!
    Ok, amit az előző hszben leírtam, csak kitaláció, nincs benne az írók által alkotott katyvaszba, de ha leállna a szinth gyártás, Maxon Hancockékat még ugyanúgy meg akarná ölni. Az értelmes ghoulok nem fenyegetik a világot, még csak nem is szaporodnak. Az őrültté válás még lehet probléma, de annyira azért nem gyakori. Asszem Hancock mutatott rá a lényegre, hány ember válik őrültté a világban, és öl indok nélkül (vagy akár indokkal)?

Az angol nyelv dologban igazad van, én még csak a hóvarjúnál tartok, viszont magyarul van az egész, azt meg szerintem értem.