Hanem hogy le kell ölnöm a barátaim, lehentelni akik elmesélik a titkaikat, bíznak bennem, talán szeretnek is. Csak mert a főhülyéknek ez a heppje, nincs békés megoldás. (Ja és ezt úgy hogy én vagyok a játékban az isten, 1500 killel (muszáj killek, ők támadtak, csak sokat toltam a gémet ), csicskulnom kell nekik, ahogy elfingják magukat. Ez tényleg komoly cucc, főleg az 1500 szoros gyilkosság teszi végtelenül komollyá) Ha olyan kurva komoly lenne, lenne mondjuk békés opció is. Ez szerinted normális? Te ölöd a barátaid? Tényleg marha komoly sztori az ahol szét kell hentelni a másikat, mert ez a vége, és nincs más megoldás. Ennél komolyabbat még sosem láttam, valóban példátlan. Ölni, ölni, ölni, a komolyságot ez adja szerinted? Ha jól emlékszem, pl Haylen sem rajong az erőszakért, csak csatlakozott hogy ne dögöljön meg a pusztában, de szerinted dögöljön meg, mert ez egy komoly cucc, itt meg kell dögleni, mert a komolyságot ez adja.
A szervezetek, meg a világnézeteik. Maxon egy háborodott fasz, ölj, ölj, ölj...(és nem csak a szinteket), megadja a kellő komolyságot BoS-nak.
A Faternál mindenkit ki kell nyírni, ez is hihetetlen világnézet. És komolyan is vehető, persze...Az ő technológiájukkal már virágzana az egész szájbarúgott Boston, de ők csak ölnek, más opció nincs.
Még a mutánsok a leghitelesebbek, ők azért ölnek, mert éhesek, na meg agyhalottak.
A tipikus, ötlet fasza, a kivitelezés fos fősztori.
A világban található küldiket, történeteket viszont szeretem, ez menti meg nálam a játékot. (Na meg az építés)
De a lényeg hogy komolyabb a skyrimnél, már nem 6 éveseknek van, hanem 8, mindenképpen fejlődés,igazad van. Amúgy ki a picsát érdekel a hülye skyrim? Állandóan ezt hozod példának.