-
Kroki105 #10418 Hát nem tudom... Elértem a végére a fősztorinak, vagyis majdnem, de nagyon leesett a 10/10 nálam egy 6osra kb(vagy alá). A spoilerbe le is írom miért, ha érdekel valakit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olyan érzésem van, mintha hülyének lennék nézve az írók részéről. Adják a lehetőséget hogy megismerjük a világot, a frakciókat, segítsük őket, barátságot kössünk a "társakkal". Erre mi a vége? ÖLJ MEG mindenkit büdös paraszt! Első végigjátszásra szerintem nagy százalékunk úgy játszik, úgy dönt, ahogy azt a józan paraszti eszével tenné. Nem választ az elején oldalt, mindent megismer szépen.
Értem én hogy ezek ellenlábas frakciók, de ez mi...? Kezdjük sorba, ameddig elértem a történetben. Maxon főbödöngyökér rájön hogy Danse szinth, és mi a reakció erre? ÖLD MEG!! Danse harcol az oldalán, kivételes katona, sok BoS-os köszönheti az életét neki, de ezt leszarja, ÖLD MEG!! Természetesen nem öltem meg, és BoS itt kiírta magát a történetből nálam. Persze eszem ágában nem volt kinyírni mindet, de a játék kényszerít rá később.
A fúziós küldinél Institute ágat választottam ezért, de ott van még mindig az RR. Aztán valahogy kezdett tetszeni az Intézet, föleg mikor vezetőként elmondtam a rádióbeszédet, pozitívan, segítünk az embereknek, ne parázzatok, stb... Aztán jön a következő, az Atya benyögi hogy ÖLD MEG az egész vasút csürhét, ez parancs!! De baszd meg fiam, az előbb rádióztam világgá, hogy jó arcok leszünk, ez valahogy nem egyeztethető össze, az első cselekedetemmel megszegném a szavam. Büdös kölke!
Ott álltam Desdemona előtt, féleszű vagy kislányom, de ezért nem érdemelsz halált. Ha nem így döntök, Deacon barátomat is mészárolhattam volna le. Mert ám az emberek a barátaikat leöldösik, ez a normális errefelé. Melléjük álltam, pont betört a BoS, daráltam őket lefelé, Brandissal az élen, akivel hát magas karizmámnak köszönhetően annyira összehaverkodtam anno, hogy nekem adta a kedvenc puskáját. De ÖLD MEG, mert ez a Fallout 4 végjáték, nincs választásod...
Vasutasok kitalálták hogy akkor most vagy soha, robbantsuk szét a léghajót. Persze hogy ki kell nyírni mindenkit, először a rendőrörsön. Jött szembe az a pöcs, akinek rossz volt a modora, miközben küldözgetett az ismétlő küldikre. Kinyírtam. Az épületben Haylen felcserirnoknő ront rám a puskájával (jó pár katonával együtt), kénytelen voltam arcon lőni hogy éljek. Érted, két küldivel előbb remegve könyörgött, hogy ne nyírjam ki Danse-t , csak ha tényleg muszáj,(és hálálkodott mikor biztosítottam erről) most meg KÖTELEZŐ megölnöm. Danse is mesélte hogy nagyszerű ember, szóval eszem ágában sincs bántani. Semmi olyan, hogy esetleg szólok neki, hogy tűnjön el, vagy akármi, bármit kitalálhattak volna. pl. Páncélban bemegyek (nem ismernek fel), és azt hazudom neki, hogy Danse kint várja egy sikátorban, máris megmenthettem volna. Nem vagyok egy író, de nem lenne ez olyan nehéz... Csak ÖLJ, csak ÖLJ.... faszkalapok... nagyon felkúrt a dolog, a mentést, amit még Andule tanácsa után csináltam, ahol még nem kezdődött az összevisszaság visszatöltöttem, és elmentem felfedezni tovább...
Ja és persze az Institute-ot is fel kéne robbantani később (gondolom), teli egy rakás kölyökkel. De ha a humánus részét kihagyjuk a dolognak, akkor sem logikus döntés, épeszű inkább elfoglalná, tele van tudással. De gondolom ott is csak ÖLNI lehet majd.
Szabad döntés a játékban... szabadon dönthetsz hogy kicsi tömeggyilkos leszel, nagy tömeggyilkos leszel, esetleg kurvanagy tömeggyilkos leszel. Hát nem nagyszerű?
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.10.25. 01:39:23