-
Kroki105 #10412 Most komolyan? (Ez itt spoileres, azért írtam spoilerbe, mert spoilert tartalmaz.) 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az az Intézet egyik ismétlődő küldije, hogy elfogott szintheket kell kiszabadítanunk.Ez a kedvesarcú mikrobi egy drogoslepratelep második emeletén volt fogva tartva raiderek által. Vajon mi célból térdepeltették le a rablók, és kötözték meg a kezeit? Váltságdíj az Intézettől? Az se tudják hogy hol van. Vagy hogy fogták el? Add meg magad te piszok szinth, vagy átküldelek a másvilágra? Jaj ne bánts, te galád rabló, mindenem neked adom, csak hagyd meg nyomorult életem. Robotokat kötözgetnek a drogos állatok, akik magukról se nagyon tudnak, jó ég..
Az volt a tervem, hogy az x6-os companiont is maxra húzom a trait miatt, de rá kellett jönnöm hogy elmehet az anyjába. Csak az intézeti questek növelik a lojalitását, de annyit a franc se fog megcsinálni. Meg a páncél kibeszállásnak is örül a marhája. A nagyobb marha persze én voltam, mert elkezdtem páncélkbeszállogatni 2 óra alvással kombinálva. 41ig felment, aztán már nem nagyon, és kaptam egy CTD-t is.
A magyarázat, hogy kellett volna a traitje (aztán megnéztem mi az, inkább hagyom), de az Institute nagyon nem szimpatikus, és ugye nem úgy játszom hogy eleve oldalválasztva.
A másik ismétlődő küldinél egy családapát kell meglátogatni egy telepen, hogy ültessen el valami gazt. Szint volt, az igazit elrabolták, megkínozták, kiszedtek belőle mindent, és kicserélték. Volt ott egy kis bonyodalom, az egyik telepes ráfogta a stukkert, hogy a pacák nem ember. Ki kellett nyírni, hogy megvédjem a szinthet, mert a rábeszélés nem működött. Ez nagyon nem jön be, hagyni fogom az intézetet a francba. (Persze a halottról is kiderült egy levélből, hogy egy szarzsák, némileg megnyugtatva a lelkiismeretem.)
Egy harmadiknál a köcsög DC polgármester jelentseit kell az intézetbe hordani. Ugye spoiler a spoilerban, az is egy szinth. A Komót ghouljairól volt szó, de most akkor azokat ledózerolják majd, vagy mi? De nem mondhattam nemet, velem volt az x6-os is, az álca még mindig megvan, vasúték számítanak rám. Gyors építettem a ghouloknak még pár lézerágyút, hátha segít.
De ahogy arról már volt szó, itt se fehér és fekete a sztori. Az intézetbe kolbászolva néha pofáznak az npc-k egymással. Pl hogy túlórázik a pacák, nem vigyázna e a másik a kölykére, mire a másik azzal jön, hogy de szívesen, úgyis jó barátok az ő kölykeivel. Tehát normál arcok, melóznak, zabálnak, dugnak, és a kedves pszichopata kisfiam miatt ezeket is ki kell nyírnom majd? Meg arról diskuráltak, hogy ezek szinthek lehet álmodnak, lehet "lelkük" is van. Egyre érdekesebb.
Az jutott az eszembe, hogy ha már engem tesz meg vezetővé (odáig jutottam eddig), akkor nem változtathatnám e meg az egész hely célját? Van egy brutál atombombabiztos powerarmorom, akinek nem tetszik ott a pofám, azt kinyírom, és úgymond jóirányba lehetne folytatni a dolgokat. Jó, drasztikus lépés, de 1. ez a Fallout, mindenki öl mindenkit, 2. mégse kellene az összes embert kinyírni. Ráadásul ahogy eddig megy a dolog, még szimpatizánsaim is lennének odabent.
Jó ez a játék, és nem csak a legózás miatt.