• Kroki105
    Minél tovább haladok a sztoriban, annál inkább nem tudok dönteni melyik frakció mellé álljak. (Most nincs szerepjáték, a józan paraszti eszemmel gondolkozva.)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valamiért mindegyik antipatikus lesz.
    Nézzük sorba, Minuteman: olyan hülyék mint a segg, a szomszéd tanyára is a generálisukat küldik tehenet fejni. Azt hiszem több szót nem érdemelnek.
    BoS: látszólag ők a faszagyerekek, lenyomják a mutikat, vadgoulokat, raidereket, robotokat. Ad victoriam, anyám kínja... Ezért respect, de jön a DE: aki nem ember, azt ki akarják nyírni. Hancock, Daisy, Strong, Curie stb... egész jó arcok, akik hirtelen beugrottak névről. Őket most miért kéne bántani? Emellett persze kutatják a technikát, dokumentumokat kell nekik hordani. Teljesen logikus, pl. megölik a 200 éves ghoult, aki mesélhetne amennyit csak akarnak a régmúltról (esetleg találhatnának egy ragyás atomfizikust is, ha szerencséjük van) és még csak kínozni se kéne, pár kupak és lökné a rizsát. Takarodjanak ezek is...
    Vasút: félkegyelmű banda, robotokat mentegetnek, mert hogy azok szenvednek... Ok, legyen, még talán egyet is értek, annyira élethűek a szintek, és én is félkegyelmű leszek. De megint itt a De: úgy menti meg, hogy új személyazanosságot ad, és kitörli az emlékeit. Ezt most megint logikusan végiggondolva, ha nekem kitörlik az agyam, és más emlékeket kapok, akkor gyakorlatilag megszűnök létezni. Mintha megölnének. Akkor az egésznek mégis mi értelme?
    Az Intézet meg elég érdekes hely. Kívülről ők a rohadékok, nyírják az embereket, belül paradicsom, idill. A vén faszi jól tudja kábítani az embert a dumájával, meg hát mégis csak a kölkünk. Persze még nagyon odabent nem tudom a felállást, még csak épp bejutottam és körbenéztem. Viszon hatalmas kompjútertudásomnak segítségével bejutottam ide oda, megtaláltam Virgil laborját. Most akkor ezek a gyökerek gyártják a mutikat is?
    Vasútéknak dolgoztam eddig, de parázok, hogy ha folytatom a melót nekik, a Intézeték kitagadnak, pedig ott is biztos vannak érdekes dolgok.
    Legszívesebben mindenkit elküldenék a francba, és alapítanék saját frakciót.
    De a lényeg hogy így jó a dolog, nincs fehér és fekete, úgymint sokszor az ezelőtti Falloutoknál.