Én csak a mentés részt használom belőle, minden mást meghagytam úgy ahogy a survival-ban lenne. Ez a csak ágyban lehet menteni szerintem is baromság, főleg hogy sz@rá modolt játéknál nem garantált a CTD mentesség, volt 1x így is hogy vagy 45 percnyi játékom ment kárba mert elfelejtettem menteni aztán egyszer csak kivágott a játék egy helyen. A quick travel kikapcsolása amúgy sokat dob az élményen, feltéve ha használsz pl. Traveling NPCs modot, amivel ugye szinte bárhol összefuthatsz baráttal vagy ellenséggel és nem csak a kietlen pusztaságban kell kutyagolni tudván hogy úgysem nagyon találkozhatsz senkivel sem. Az evést - ivást néha én is nyűgnek érzem, főleg hogy ugye hogy survivalon ha stimpaket használsz akkor éhes és szomjas is leszel miatta, ugyanúgy radaway, jet, psycho használata után is.
GCM moddal pedig asszem az éhséget és szomjúságot is ki lehet kapcsolni, meg egy csomó mást testre szabni. Ezt én még személy szerint nem próbáltam, de mivel olvastam hogy még a legendary enemyk gyakoriságát is meg lehet növelni vele lehet felrakom kipróbálni :D Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.14. 01:51:30