• Kroki105
    Én sose csíptem ezt a survival hülyeséget. A túlélés módban jól szétnézni sincs idő, vagy inkább kedv, csak fussak az ágyhoz, nehogy megdögöljek, mert - ahogy írtad - akkor oda a 2 óra játék. Természetesen én is kipróbáltam, de azzal képtelenség ezt a játékot játszani. Ezernyi hely van, felfedezni való, de ha survizol x óra csak a caplatással telik el. Elküldenek egy questre, fél óra alatt kipucolok valamit a gyorsutazással (persze előtte már jártam arra, van utazópont a közelben), survis kolléga fél óra alatt még az aktuális helyre sem ér el. Ez oké hogy feeling egyszer, kétszer, (mert jó volt, hazudnék ha nemet írnék) de 100adjára már aki ezt élvezi... Azt nagyon tudom irigyelni
    Ezzel a játékmenettel így jó ha végigviszed a főszálat, és utána büszkén lehet mellett verni, és szétfikázni hogy ez egy nagy szar volt. Pedig a lényeg a részletekben rejlik, a sok-sok apró sztoriban, amiket nem biztos hogy felfedezel, ha azon fosol hogy "húúú, két órája aludtam bazmeg, csak meg ne dögöljek!"
    Pl most a vasúttal haverkodok, küldenek folyton ide-oda, föl-alá, kersztül-kasul a térképen, ha azt mind le kéne gyalogolni... hát anyád
    Na meg a állandó zabálás, ivás is csak nyűg egy idő után.
    Persze ez az én véleményem, aztán mindenkinek megvan a sajátja.
    Azért a very hardot hagyd meg, survi után a normál bohózat lenne. De még mindig úgy gondolom, csak a szintet vedd vissza egyel, aztán majd belenősz a puskázásba. Ha folyton újrakezded, tényleg nem érsz el DC-be soha.