• Kroki105
    Amikor a robotos kieg aktíválódik, akkor meg aztán jönnek a robotok ész nélkül...
    Amúgy nem hiszem hogy újat kéne kezdened. Pár szint, és fölhúzod a fegyverperket, az agid gondolom max, az észlelést kell még növeszteni. Fölösleges újat kezdni, túl nagy és hosszú a játék ahhoz, szerintem jobban jársz ha következő néhány szintet a lövészetre áldozod. Tapasztalat ugye, x-edjére végighallgatni ugyanazokat a hülyeségeket uncsi lesz.
    Még mindig jobban jársz ha letolsz akár pár ismétlődő questet akár xp-ért, mint egy vadi új gémmel. A fegyvermodot meg lehet menetközben is telepíteni, nem kell új játék hozzá.
    Esetleg ha van powerarmorod, és feljebb tudod húzni akár E -ig, az kellő biztonságot ad amíg nem vagy mesterlövész. Kipróbáltam a sugárzó délvidéken, 1 v1 egy fénylőkarommal, egy talált bökővel. Tolta a parasztlengőket, meg hajigált el rendesen, de két db stimpakkot elhasználva szétszurkáltam. (ok, te survin vagy, de sztem survin is vége lett volna a dögnek, csak több stimpakkal)
    Nem is használom a páncélt, csak ha a sugárzó vidéken van dolgom. Az atombombás vonatos mutihoz is visszamentem, megint megszivatott, az utolsó pillanatban bújt elő pittyegve, csakhogy most magával baszott ki. A bumm után ő szerteszét volt, én meg pár karcolással kiröhögtem.

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.10.12. 23:02:05