11630
-
#10346 Tudom, hogy a hazigazda evek ota nem jart itt, de ezt a tuzfalas, tiltasos, stb. modszert be kellene mar irni a topik fejlecebe, mert sokszor elojon es nagyon sok uj jatekosnak sporolnak meg osz hajszalakat es idegsejtet :) -
Alanw #10345 igaz,fallout.exe-t kellett volna irnom :-),cc shop engem sem erdekel,de azert a mod szekcio eleresehez ragaszkodom azert maradok a masik megoldasnal,dehat kinek a pap kinek a paplak..... -
#10344 Köszi, ez egyenlőre úgy néz ki, működik. Örök hála! -
#10343 Amit írtam nem a netet tiltja le hanem a fallout4.exe-t nem engedi ki.
nincs ráhatással másra
-
Alanw #10342 nettiltogatas helyett:halokartya letilt,mentett jatkek betolt,alt tab,halokartya engedelyez,par probalkozas utan rendbenlesz,legalabbis a kovetkezo patchig -
Kroki105 #10341 Amikor a robotos kieg aktíválódik, akkor meg aztán jönnek a robotok ész nélkül...
Amúgy nem hiszem hogy újat kéne kezdened. Pár szint, és fölhúzod a fegyverperket, az agid gondolom max, az észlelést kell még növeszteni. Fölösleges újat kezdni, túl nagy és hosszú a játék ahhoz, szerintem jobban jársz ha következő néhány szintet a lövészetre áldozod. Tapasztalat ugye, x-edjére végighallgatni ugyanazokat a hülyeségeket uncsi lesz.
Még mindig jobban jársz ha letolsz akár pár ismétlődő questet akár xp-ért, mint egy vadi új gémmel. A fegyvermodot meg lehet menetközben is telepíteni, nem kell új játék hozzá.
Esetleg ha van powerarmorod, és feljebb tudod húzni akár E -ig, az kellő biztonságot ad amíg nem vagy mesterlövész. Kipróbáltam a sugárzó délvidéken, 1 v1 egy fénylőkarommal, egy talált bökővel. Tolta a parasztlengőket, meg hajigált el rendesen, de két db stimpakkot elhasználva szétszurkáltam. (ok, te survin vagy, de sztem survin is vége lett volna a dögnek, csak több stimpakkal)
Nem is használom a páncélt, csak ha a sugárzó vidéken van dolgom. Az atombombás vonatos mutihoz is visszamentem, megint megszivatott, az utolsó pillanatban bújt elő pittyegve, csakhogy most magával baszott ki. A bumm után ő szerteszét volt, én meg pár karcolással kiröhögtem.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.10.12. 23:02:05 -
#10340 Ez a Macmillan CS5 nagyon tetszik.
Lehet felteszem és elkezdem előlről vagy 20adszorra.
A meele lopakodós karakter nagyon ütős, de ha sentry, vagy assaultronnal találkozik, akkor bukta.
Nincs HP-ja, 1 golyótól meghal. főleg ha egy robotkar fejbevágja :) -
#10339 Tiltás:
netsh advfirewall firewall add rule name="Block Fallout 4" dir=out action=block program="C:\program\fallout4.exe" enable=yes
Engedélyezés:
netsh advfirewall firewall add rule name="Block Fallout 4" dir=out action=allow program="C:\program\fallout4.exe" enable=yes
A program elérési útját állítsd be.
beleteszed 2 batch fileba, aminél bepipálod hogy adminként fusson le, és kész. -
laikuss #10338 A Win tűzfal speciális beállításokban, a kimenő és bemenőben tiltottad le, mert nálam ez így tökéletesen működik. -
Kroki105 #10337 Ha már CC, a legújabb féláras item, a skyrim sipka és a kard!!! Csak 150 villámlóbizbasz (nem jöttem rá az milyen pénznem), ki ne hagyd, egy kincs!
Jó ég... ingyenre még talán rákkatolnék, de azt is csak a gyűjtögető hülyeségem miatt.
Lenne egy kérdés: Ha van több -10% vats cost-os cuccom, azok összeadódnak? (vagy kivonódnak, vagy mi...)
-
#10336 Valoszinuleg az uj biztonsagi rendszered folyamatosan dolgozik a hatterben, probald visszabbvenni a jelenletet. De, ha nem megy maskent, akkor tedd vissza a regi security cuccodat, amivel nem akadt a geped es hasznalj vpnt a menus fagyas/kilepes bug ellen! Sajnos ez mar igy marad, eddig nem jottek ra mi a gond, ezutan sem fognak... Nalam speciel tokeletesen mukodik, de bizonyos szolgaltatok eseteben meg az van, mint nalad.
Mivel a Skyrim SE es a FO4 esetben is szopatja a nepet az integralt Creation Club, felek, hogy a FO76 sem ussza meg - sanszos, hogy jovore abba is bekerul a mod tamogatas erkezesevel...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.12. 00:20:07 -
#10335 Kis segítség kellene.
Állandóan előjön a hiba, hogy a nyomj egy gombot után, ahogy nyomom a gombot, ki is lép. win tűzfalban letiltom a net hozzáférést, akkor is. Feltettem a ZoneAlarm tűzfalát, zsír, pöccre megy a játék. Azonban a legkisebb adatforgalomra akad a gép. Ha megy egy torrent, használhatatlan, nem csak játékok alatt, még egy sd sorozat is akad, az egérmutató is akadozik, 5-10 másodpercekre megáll. Ajánlana valaki valami épkézláb tűzfalat? (Nethúzogatás nem opció, nem fogom az asztalból kiszedegetni a gépet, vagy a másik szobába rohangálni, egy játék elindítása miatt. Ez komolyan. Kritikán aluli. Egy két éves játék, és még mindig egy ilyen bug van benne.) -
Irgum76 #10334 nem én voltam az egyetlen én nem írtam neki mert láttam, hogy előttem már többen jelezték
és ennyi volt a válasz, hogy nem bug
(nyáron be is posztoltam ide a képet, hogy DC-ben sem bírják már a kánikulát) -
Kroki105 #10333 Pucéran? Olyat még nem tapasztaltam.
Nem azért lehet, mert nem a legfrissebb a játékverziód? -
Irgum76 #10332 Én kukáztam az armorsmith extendedet is baromi táp és tele van bugokkal
pl ami nálam is volt, hogy Dimond cityben egy szál golyóállómellényben lófrálnak a rendfenntartók
erre az volt a készítő reakciója, hogy nem bug...
ha nem lenne bugos még használnám is csak arra, hogy a kedvenc keménykalapom kapjon némi tápot -
Kroki105 #10331 Az armorsmith extendedet én is használom, s ahogy már írtam, kezdtem leszedegetni a felrakott upgradeket, mert tényleg túl erős. Egy értelmét látom csak, ha nagyszinten szerválsz valami fasza cuccot, aminek nagy a defje stb., ugye kénytelen vagy azt hordani, még ha bűnronda is, vagy csak neked nem tetszik a kinézete. De az armorsmithel a kezdő vagy éppen neked tetsző, de szar statú cuccot is fel tudod hozni arra a szintre. (Nem tovább, mert akkor elrontod a játékélményt.) -
ntex #10330 Állítólag ez egy balanszolt pack, ugyanaz a srác készítette aki az Armorsmith Extended-et. Mondjuk utóbbi se túl balanced, mert a különböző lining-eket rápakolva egy sima Vault suit-ból is 60-70+ Armor-os alap ruhát lehet használni. De csak azért tenném be mert már unom az alap fegyvereket. -
Kroki105 #10329 Szerintem ennek a modnak semmi értelme. Három giga ahogy nézem, és amúgy is egy-két fegyvert fogsz használni hosszútávon, értelmetlen az összeset felrakni. Főleg ha valamelyikből pottyan valami pöpec legendary, azt nem dobod el. Az meg hogy az enemy mivel akar kinyírni... én pont leszarom.
Kiválasztod ami neked szimpatikus, és keresel egy olyat standalone verzióban. Előtte érdemes a fórumán vizsgálódni, nehogy úgy járj, mint én a p-90el, ami egy unbalanced op brutálhent valamire sikerült, semmi optimalizálás.
Ami nekem fent van, és kedvencem: McMillan CS5
.50-es töltényekkel használom, nagyon tetszik. 12 agilytivel 3 lövés a VATS, már ha használod. Jó a hangja, animációja, többbfajta textúra van hozzá ha felrakod.
A másik: kínai rohampuska Fallout 3ba volt. Ebből még legendásom sincs. Szétdarálni aki közeljön, tökéletes rá.
Ezeken kívül a Service rifle, az M60, és egy vadász shoti van fent, de igazából ahogy kezdtem, ezek tök fölöslegesen, mert egyáltalán nem használtam őket a próba után.
Ami még tetszett, bár most nincs fönt: WH-77 Hasonló az M60hoz, de a hangja olyan, hogy már attól meghal az enemy.
Ezt raktam fel még legutóbb: miniguns Nagyon jól meg van csinálva, de megint csak fölös, ha van lézergatlinged (bos raktárosfaszi árul), azt nem cseréled le, mert az szétszed egy fénylőhalálkarmot is gond nélkül.
De természetesen úgy csinálod, ahogy jól esik, csak a tapasztalom mondtam el. -
ntex #10328 Gondolkozom azon hogy feltegyem ezt a Weaponsmith Extended modot, de tartok tőle hogy tele lesz bugos fegyverekkel a játék. Amik Biraitbec listájában voltak fegyverek, azokkal se volt minden rendben, a pisztolyoknak pl. totál hibás volt az iron sightja, nem a képernyő közepében volt a csúcsa a célzókának hanme átlógott rajta így kitakarta azt amit látni kellett volna stb. Valaki esetleg tesztelte mostanában hogy mennyire használhatóak benne a fegyverek?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.11. 16:24:48 -
Kroki105 #10327 Ebben egyetértünk, elvenné a keresgélés mókáját ha megnézném hol van.
Feltettem a 60ast, az se rossz, de még majd vadászom az x-et. -
Kroki105 #10326 Ezt is megtaláltam, csak valamelyik másik településen pakolhattam le.
Jó ötlet volt nemzetőrös, de csak egy 60ast találtam. Valószínű fiatal koromban jártam arra, csak nem találtam meg akkor.
-
#10325 Ezt használom: Pickman's blade
Véreztet, és gyors. megbököd 2x, és ősszeadódik a vérzési idő.
Vagy 12x tuti tudok vele bökni, de ritkán kell másodszorra :) általában elsőre hullanak. -
laikuss #10324 Vannak térképek ahol be van jelölve hol mi található, viszont én direkt nem használom őket, rádbízom, ha tudni akarod. -
Kroki105 #10323 Megnézem ezt a nemzetőr izét, köszi. Bár sztem tuti jártam már régen ott is, de hátha. Egy szettem van nekem is, kivéve a fejest.
A második verzió az rémlik, de ha megkergetnek se tudnám megmondani a helyét.
Te milyen fegyvert használsz a közelharcban? Néztem én is hogy miket találtam már:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezzel a bicskával szinte végtelenszámút lehet döfni... Még alap, javítással tuti nagyobbat sebez.
Ez csak közepesen gyors, de mérgez is.
Ez +25% sebzés, de csak közepes. Lehet tuningba ez is jobb lenne.
Földobom őket AH-ba 1ezüstös végáron, ha kellene.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.10.10. 00:14:18 -
#10322 Egyébként X-01 power armort itt lehet találni lvl28 felett.
Én ott találtam egy full setet, ahol egy épületbe lehet lemenni, kijövet 2 radscorpion vár, valamint kb 50m-el arrébb supermutáns falu van bal oldalt félig elkészült épületekkel. Nem tudom a nevét, valaki kisegítene? Nem a szatelit array-ra gondolok. -
#10321 Nekem nem gond ha nem messze vannak, csak ne vegyenek észre. Átvágom a torkukat simán.
A Nuke Muti pittyoghat nyugodtan, ha hátbakapom nincs gond.
A Legendary X01-es PA-ban sétáló raiderekkel van a bajon, meg az assaultronokkal :) -
laikuss #10320 Ilyen öngyilkos bárhol előfördul, viszont észlelni lehet és kell ki vagy mi kerül a közeledbe, mielött meglepnének te lepd meg őket. Mondjuk vannak helyek, pl egy ház tetején kétoldalt előugrik melléd egy egy assaultron viszont könnyen meg lehet hackelni őket. Ja Far harboron pl. vannak lények amik nagyon gyorsak és erősek, egy lövést tudsz leadni és már melletted van. -
Kroki105 #10319 Kill the mutant. Purge the unclean.Burn the heretic.
Mondjuk abban a sztoriban férfiak voltak csak belevarázsolva ezekbe a páncélokba, de most átírtuk egy kicsit.
Amúgy szerintem is zavaró ez az armor, a lopakodás benne meg egyenesen vicces.
Viszont kurva jól néz ki, van hozzá egy bazi nagy kalapács is. Nem tuti, mert csak pillanatra láttam, nem is figyeltem a páncélértéket, csak mikor már elzártam a gépet, akkor tudatosult bennem. Mintha egy 1000es lett volna oda írva. Majd meglesem. Ezzel nagyjából akkor egy halálkarommal 1v1 ezhetek közelharcban?
Tegnap nyomtam a gémet, nem csináltam semmi küldit, csak a síneken végigsétáltam, hátha találok egy x1 vödröt a fejre. Ugye ott szoktak armorok bezárva lenni vagonokba. Pechemre már minddel találkoztam régebben üres volt mind. A mocsárig délen sajna nem jutottam el, talán ott még lehet. Az érdekes az egészben annyi, hogy ugye északról délre nő a map erőssége. Míg fönt már egy fingástól felatomrobban a fél térkép, délen még okoznak nehézséget némely dögök. Ugye PA nélkül mentem, szokott cuccba, hogy ha találok armort haza tudjam vinni. Szinte végig üres volt a terep, pár légy, meg néhány zombi látta kárát az arra szédelgésemnek. Volt egy sentry is egy bódében, ami a játék eleje óta arra várt, hogy elhaladjak az építmény mellett. A nagy vörös pászmáit maga előtt tolva kirontott a kapun, összecsinálni sem volt időm magam, mikor észrevettem már menekülhetetlen volt a sztori. Szerencsére Curie velem volt, nem tudom hogy, de egy puskatussal letankolta a dögöt, így hátulról gond nélkül ledaráltam az AK-val. A sentry robbant, Curie meg hajszálgörbület nélkül jött lelkendezve hogy mehetünk tovább, és hogy milyen nagyszerű idekint...
AztánSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, tovább kocogtunk délnek. Ködös, szar, esős idő volt, egész végig, de már látszódott a mocsár. Egy vagon, két vagon, a harminchetedik után már nem is törődsz vele, eddig is mind üres volt. Eddig! Már csak azt hallottam, bip-bip, olyan két métterről egy takonyfej bömbölte hogy meg fog ölni, és egy atombombát markolászott a jobb kezébe. Probléma egy szál se, a sniperem csőrtöltve, critmérő maxon, reflexből beVATSoltam. (Ez ostobán hangzik, de így történt.) 175öt sebez a puska, ez crittel azért nagyon szép lesz, nem lesz gond. Tyupp, hangzott a hangtompintós lövés, és eltűnt olyan egyötöd hp-ja. Kb ilyen arcot vágtam: . Nincs gáz, gyorsan cserélek fegy... A vert már nem történt meg, mert kinyírt a genyó egy atomrobbanással. Szerintem Curie azt is túlélte...eljött a halálom pillanata
Akkor tudatosult bennem, hogy az utolsó mentés kb az exit save, mikor beléptem a játékba. Szerencsém volt, a sentrynél valamiért történt egy autosave, az inventoryba kotorászás miatt talán? Nem tudom. De legalább nem előről volt az egész.
Ezzel az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy szerintem röhej ahogy van a nehézség a mapon. A fenti részek idomulhatnának a játékoshoz nyugodtan, ez nem mmo, ahol majd jön az új játékos, és neki is kell lvl1-es disznó.
-
laikuss #10318 Én nem használok powerarmort, nem szeretem, csak zavar és lassít (ott áll a garázsban mutatóban egy X-es). Elnéztem a Brotherhood of Steel is, hogy fel van szerelve és milyen bénák. -
Irgum76 #10317 felcsaptál űrgárdistának? :D -
#10316 Hat, evek alatt mindig egy arcot hasznaltam (a face ripper progi nagyon jol tud jonni), igaz ugy, hogy egyik savegamebol raktam at a kinezetet az uj karrier elso mentesehez es azt folytattam. Majd neha atszabtam, stb. -
Kroki105 #10315 Hmm... Elkezdtem powerarmorozni, egy ilyen sikeredett:
A fejére egy X-es sisakot szeretnék, van már vagy 8-9 armorom, de még olyat nem találtam.
Aztán pakoltam a kezébe egy Vindicatort (f2-ben volt ahogy émlékszem), és azt hiszem itt be is fejezhetném a játékot, mert nem létezik ellenfelem... Persze lehet far harborban pofára esnék, de egyelőre arra még nem jártam.
Sajna ez az ágyú .308-ast használ, abból alig van 1000 db, egy vats lövés 20 golyó. Gazdaságosabbnak tűnt néha anélkül lőni. Egy raider bázison használtam, hát nem köszönték meg. Ezzel a Prydwent is le lehetne szedni, az az érzésem.
Ja, a karit visszacsináltam, mert Dogmeat nem ismerte meg. De ha Nora így megjelenik majd DC-ben, minden őrszem a lába elé borul imádkozni, nem lesz probléma. -
ntex #10314 Ezzel biztos sokat pepecselhettél mire ilyenre kihoztad :) Szép karakter az biztos, még szerintem az enyémeket is lepipálja :DDD Én azért bátorkodtam nekiállni arcokat gyártani mert nézegettem mennyien pakoltak fel nexus-ra arcokat, és mit mondjak vannak közöttük olyanok amilyenek, szebbek - csúnyábbak, mondom miért ne próbálkozzak meg én is. Ezt a 15 arcot pár óra alatt dobtam össze, olyan sokat nem cicomáztam őket, az a bajom hogy baromi nehéz nagyon eltérő kinézetű karaktereket csinálni, akik egymáshoz képest nagyon nem hasonlítanak. Ha rászánnám az időt biztos tudnék én is ilyen arcot csinálni, de ennyit meg nem is akarok szórakozni vele, ehhez már kb milliméterenként kell állítani minden arcvonást hogy ilyenre ki tudja hozni az ember.
#10312:
Nem húzom fel magam rajta, csak megkérdeztem hogy ha zavarja akkor ugyan mi okból :D Legalább nem hal ki a topic, és nem offoljuk szét. Az arcokra tudtam hogy lesz igény, azért is álltam neki. A ruhákat én is csak kipróbálás erejéig tettem volna fel, de rájöttem hogy rohadtul nem lore-friendly ha minden női NPC ilyen ribis öltözékben flangál. Mama Murphy csodaszép látvány lehet... :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.08. 19:50:13 -
Kroki105 #10313 Itt megdőlt a mondás... Szarból igenis lehet várat építeni
-
Kroki105 #10312 Fel ne húzd már magad rajta, biztos vagyok benne hogy nem rosszindulatból írta. Természetesen egy ilyet azért megérdemel a hozzászólása után: , és ha még őszintébbek akarunk lenni egy ilyet is: .
Nézd meg, már többszázan letöltötték a cuccodat. Van aki leszarja a játék ezen részét (vagy épp nem olyan ügyes), te adsz nekik újabb opciókat a választáshoz. Szerintem ez fasza dolog. Ha megnézzük a betesdás alapok hát elég viccesek.
Én a karimat, az összes companiont, de még a settlereim is magam készítettem olyanra amilyen nekem tetszik. Majd lefotózom őket, sztem simán jobb munkát végeztem, mint a játékkészítők. Ők csak összebaszták a játék ezen részét, mondván a hülyéknek jó lesz úgy is. (Vagy lehet épp mást mondtak...)
Azt a ruhacserélős dolgot én nem használtam, legyen bármennyire is szexi, meg "csajos", magamból kiindulva én sem szeretnék kisgatyába rohangálni egy szétbombázott város romjain zombikat öldösve. Nem igazán illik a képbe szerintem. Ok, bele lehet kötni, az én csilivili palotácskám se illik a képbe, de ugye mindenki úgy tolja ezt a szart, ahogy az neki tetszik. -
#10311 O az en karakterem. Csak ilyen kepen tudom megmutatni, hogy beultettem Dochoz egy kis botoxra, krealaskor nem csinaltam screent. Semmilyen modot nem hasznalok, sima alap vanilla.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ntex #10310 Ha Looksmenu és Looksmenu Compendium fent van ki tudod menteni, konzolba beírod hogy "slm 14" és megjelenik a karakter szerkesztő mint a játék elején, ott tudod elmenteni a preset menüben, elment minden beállítást. -
#10309 Ki lehet karaktert menteni valahogy a játékból? Arc, test kellene. (törölni kellett egy mod-ot, így kissé összekuszálódtak a dolgok,) loot, aztán új karakter sztem rendbe hozza. De annyit pöcsöltem a mostanival, sajnálnám kukázni. -
ntex #10308 Sosem értettem miért zavar másokat az hogy valaki szeret a karakter kinézetekkel bíbelődni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.08. 14:36:27 -
Although #10307 A női karakter egy dolog de amit ti csináltok azt már babázásnak hívják :)