Kroki105#10329
Szerintem ennek a modnak semmi értelme. Három giga ahogy nézem, és amúgy is egy-két fegyvert fogsz használni hosszútávon, értelmetlen az összeset felrakni. Főleg ha valamelyikből pottyan valami pöpec legendary, azt nem dobod el. Az meg hogy az enemy mivel akar kinyírni... én pont leszarom.
Kiválasztod ami neked szimpatikus, és keresel egy olyat standalone verzióban. Előtte érdemes a fórumán vizsgálódni, nehogy úgy járj, mint én a p-90el, ami egy unbalanced op brutálhent valamire sikerült, semmi optimalizálás.
Ami nekem fent van, és kedvencem: McMillan CS5
.50-es töltényekkel használom, nagyon tetszik. 12 agilytivel 3 lövés a VATS, már ha használod. Jó a hangja, animációja, többbfajta textúra van hozzá ha felrakod.
A másik: kínai rohampuska Fallout 3ba volt. Ebből még legendásom sincs. Szétdarálni aki közeljön, tökéletes rá.
Ezeken kívül a Service rifle, az M60, és egy vadász shoti van fent, de igazából ahogy kezdtem, ezek tök fölöslegesen, mert egyáltalán nem használtam őket a próba után.
Ami még tetszett, bár most nincs fönt: WH-77 Hasonló az M60hoz, de a hangja olyan, hogy már attól meghal az enemy.
Ezt raktam fel még legutóbb: miniguns Nagyon jól meg van csinálva, de megint csak fölös, ha van lézergatlinged (bos raktárosfaszi árul), azt nem cseréled le, mert az szétszed egy fénylőhalálkarmot is gond nélkül.
De természetesen úgy csinálod, ahogy jól esik, csak a tapasztalom mondtam el.