-
Kroki105 #10319 Kill the mutant. Purge the unclean.Burn the heretic. 
Mondjuk abban a sztoriban férfiak voltak csak belevarázsolva ezekbe a páncélokba, de most átírtuk egy kicsit.
Amúgy szerintem is zavaró ez az armor, a lopakodás benne meg egyenesen vicces.
Viszont kurva jól néz ki, van hozzá egy bazi nagy kalapács is. Nem tuti, mert csak pillanatra láttam, nem is figyeltem a páncélértéket, csak mikor már elzártam a gépet, akkor tudatosult bennem. Mintha egy 1000es lett volna oda írva. Majd meglesem. Ezzel nagyjából akkor egy halálkarommal 1v1 ezhetek közelharcban?

Tegnap nyomtam a gémet, nem csináltam semmi küldit, csak a síneken végigsétáltam, hátha találok egy x1 vödröt a fejre. Ugye ott szoktak armorok bezárva lenni vagonokba. Pechemre már minddel találkoztam régebben üres volt mind. A mocsárig délen sajna nem jutottam el, talán ott még lehet. Az érdekes az egészben annyi, hogy ugye északról délre nő a map erőssége. Míg fönt már egy fingástól felatomrobban a fél térkép, délen még okoznak nehézséget némely dögök. Ugye PA nélkül mentem, szokott cuccba, hogy ha találok armort haza tudjam vinni. Szinte végig üres volt a terep, pár légy, meg néhány zombi látta kárát az arra szédelgésemnek. Volt egy sentry is egy bódében, ami a játék eleje óta arra várt, hogy elhaladjak az építmény mellett. A nagy vörös pászmáit maga előtt tolva kirontott a kapun, összecsinálni sem volt időm magam, mikor észrevettem már menekülhetetlen volt a sztori. Szerencsére Curie velem volt, nem tudom hogy, de egy puskatussal letankolta a dögöt, így hátulról gond nélkül ledaráltam az AK-val. A sentry robbant, Curie meg hajszálgörbület nélkül jött lelkendezve hogy mehetünk tovább, és hogy milyen nagyszerű idekint...
AztánSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, tovább kocogtunk délnek. Ködös, szar, esős idő volt, egész végig, de már látszódott a mocsár. Egy vagon, két vagon, a harminchetedik után már nem is törődsz vele, eddig is mind üres volt. Eddig! Már csak azt hallottam, bip-bip, olyan két métterről egy takonyfej bömbölte hogy meg fog ölni, és egy atombombát markolászott a jobb kezébe. Probléma egy szál se, a sniperem csőrtöltve, critmérő maxon, reflexből beVATSoltam. (Ez ostobán hangzik, de így történt.) 175öt sebez a puska, ez crittel azért nagyon szép lesz, nem lesz gond. Tyupp, hangzott a hangtompintós lövés, és eltűnt olyan egyötöd hp-ja. Kb ilyen arcot vágtam:eljött a halálom pillanata
. Nincs gáz, gyorsan cserélek fegy... A vert már nem történt meg, mert kinyírt a genyó egy atomrobbanással. Szerintem Curie azt is túlélte...
Akkor tudatosult bennem, hogy az utolsó mentés kb az exit save, mikor beléptem a játékba. Szerencsém volt, a sentrynél valamiért történt egy autosave, az inventoryba kotorászás miatt talán? Nem tudom. De legalább nem előről volt az egész.
Ezzel az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy szerintem röhej ahogy van a nehézség a mapon. A fenti részek idomulhatnának a játékoshoz nyugodtan, ez nem mmo, ahol majd jön az új játékos, és neki is kell lvl1-es disznó.