• ntex
    Ezzel biztos sokat pepecselhettél mire ilyenre kihoztad :) Szép karakter az biztos, még szerintem az enyémeket is lepipálja :DDD Én azért bátorkodtam nekiállni arcokat gyártani mert nézegettem mennyien pakoltak fel nexus-ra arcokat, és mit mondjak vannak közöttük olyanok amilyenek, szebbek - csúnyábbak, mondom miért ne próbálkozzak meg én is. Ezt a 15 arcot pár óra alatt dobtam össze, olyan sokat nem cicomáztam őket, az a bajom hogy baromi nehéz nagyon eltérő kinézetű karaktereket csinálni, akik egymáshoz képest nagyon nem hasonlítanak. Ha rászánnám az időt biztos tudnék én is ilyen arcot csinálni, de ennyit meg nem is akarok szórakozni vele, ehhez már kb milliméterenként kell állítani minden arcvonást hogy ilyenre ki tudja hozni az ember.

#10312:
    Nem húzom fel magam rajta, csak megkérdeztem hogy ha zavarja akkor ugyan mi okból :D Legalább nem hal ki a topic, és nem offoljuk szét. Az arcokra tudtam hogy lesz igény, azért is álltam neki. A ruhákat én is csak kipróbálás erejéig tettem volna fel, de rájöttem hogy rohadtul nem lore-friendly ha minden női NPC ilyen ribis öltözékben flangál. Mama Murphy csodaszép látvány lehet... :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.08. 19:50:13