Kroki105#10312
Fel ne húzd már magad rajta, biztos vagyok benne hogy nem rosszindulatból írta. Természetesen egy ilyet azért megérdemel a hozzászólása után: , és ha még őszintébbek akarunk lenni egy ilyet is: .
Nézd meg, már többszázan letöltötték a cuccodat. Van aki leszarja a játék ezen részét (vagy épp nem olyan ügyes), te adsz nekik újabb opciókat a választáshoz. Szerintem ez fasza dolog. Ha megnézzük a betesdás alapok hát elég viccesek.
Én a karimat, az összes companiont, de még a settlereim is magam készítettem olyanra amilyen nekem tetszik. Majd lefotózom őket, sztem simán jobb munkát végeztem, mint a játékkészítők. Ők csak összebaszták a játék ezen részét, mondván a hülyéknek jó lesz úgy is. (Vagy lehet épp mást mondtak...)
Azt a ruhacserélős dolgot én nem használtam, legyen bármennyire is szexi, meg "csajos", magamból kiindulva én sem szeretnék kisgatyába rohangálni egy szétbombázott város romjain zombikat öldösve. Nem igazán illik a képbe szerintem. Ok, bele lehet kötni, az én csilivili palotácskám se illik a képbe, de ugye mindenki úgy tolja ezt a szart, ahogy az neki tetszik.