Kroki105#10304
Én is összeküzdöttem egy skint tegnap, már az alapja megvolt régebbről, mikor egy settlerre adtam rá. Látod Dante, nem csak te tudsz fekete csajt csinálni.
A történet szerint kiderült hogy Nora lelőtte az 1000. embert, így Gyémántváros rendfentartó erői elfogatóparancsot adtak ki ellene, ez már tarthatatlan jelszóval. (Valaki belekukkanthatott a pip-boyba.)
Nem volt más kiút, mint a plasztikai sebészet. A Gyémántvárosbeli szóba sem jöhetett, az éber őrök biztosan kiszúrták volna, jól végzik a munkájukat. (Főleg mikor a nyílt utcán megtámad négy kalapos gengszter, hatalmas tűzharc, az őrök meg unottan lődörögnek felalá.) Nora kénytelen volt egy magánklinikát igénybe venni, ami történetesen a sajátja. A végeredmény annyira nem lett rossz, az biztos hogy Deacon átváltozásai ehhez képest a kutyafasza kategóriát képviselik. A régi kinézet természetesen teljes biztonságban van, a ház alagsorának "Fallout 4\Data\F4SE\Plugins\F4EE\Presets\" könyvtárában, egy széfben pihen, bármikor visszaállítható állapotban.