• Kroki105
    Én is összeküzdöttem egy skint tegnap, már az alapja megvolt régebbről, mikor egy settlerre adtam rá. Látod Dante, nem csak te tudsz fekete csajt csinálni.
    A történet szerint kiderült hogy Nora lelőtte az 1000. embert, így Gyémántváros rendfentartó erői elfogatóparancsot adtak ki ellene, ez már tarthatatlan jelszóval. (Valaki belekukkanthatott a pip-boyba.)
    Nem volt más kiút, mint a plasztikai sebészet. A Gyémántvárosbeli szóba sem jöhetett, az éber őrök biztosan kiszúrták volna, jól végzik a munkájukat. (Főleg mikor a nyílt utcán megtámad négy kalapos gengszter, hatalmas tűzharc, az őrök meg unottan lődörögnek felalá.) Nora kénytelen volt egy magánklinikát igénybe venni, ami történetesen a sajátja. A végeredmény annyira nem lett rossz, az biztos hogy Deacon átváltozásai ehhez képest a kutyafasza kategóriát képviselik. A régi kinézet természetesen teljes biztonságban van, a ház alagsorának "Fallout 4\Data\F4SE\Plugins\F4EE\Presets\" könyvtárában, egy széfben pihen, bármikor visszaállítható állapotban.

Az álca teljes siker lett, senki sem gyanakodott. Mígnem...

...az egyik őr figyelmét felkeltette Nora. Ezért gyorsan felvett egy napszemüveget.
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.10.08. 01:26:26