11630
-
ntex #10306 Female Outfit replacer modot próbálta már valaki innen? Ha jól értelmezem ez minden ruhát lecserél nyitottabb / rövidebb változatokra amik csak a női karaktereken fognak így kinézni? Nem szeretnék férfi NPC-ket ilyen csajos ruhákban látni az elég illúzióromboló lenne
#10305: Ja majd fogok vele még szórakozni de most besokalltam kicsit, az utóbbi 2-3 napban szinte csak ezekkel szórakoztam, játszani is szeretnékEllena presetet direkt csináltam olyanra, hogy legyen köztük egy picit idősebbnek kinéző is. Egyébként a te karaktered is jól néz ki
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.08. 12:39:00 -
Kroki105 #10305 Ashley, Rose, Sue meg Cathy a favorit nálam. (Többi is jó.) Ellena kifejezetten jól tartja magát ídősebb kora ellenére. Giselle egy kis átalakítással akár Mulder ügynök is lehetne. De amúgy egész jó.
Az ázsiai szerintem se tökéletes (most épp gyakoroltam a diplomatikus reakciót), őt még szerintem kicsit lehetne alakítani.
-
Kroki105 #10304 Én is összeküzdöttem egy skint tegnap, már az alapja megvolt régebbről, mikor egy settlerre adtam rá. Látod Dante, nem csak te tudsz fekete csajt csinálni.
A történet szerint kiderült hogy Nora lelőtte az 1000. embert, így Gyémántváros rendfentartó erői elfogatóparancsot adtak ki ellene, ez már tarthatatlan jelszóval. (Valaki belekukkanthatott a pip-boyba.)
Nem volt más kiút, mint a plasztikai sebészet. A Gyémántvárosbeli szóba sem jöhetett, az éber őrök biztosan kiszúrták volna, jól végzik a munkájukat. (Főleg mikor a nyílt utcán megtámad négy kalapos gengszter, hatalmas tűzharc, az őrök meg unottan lődörögnek felalá.) Nora kénytelen volt egy magánklinikát igénybe venni, ami történetesen a sajátja. A végeredmény annyira nem lett rossz, az biztos hogy Deacon átváltozásai ehhez képest a kutyafasza kategóriát képviselik. A régi kinézet természetesen teljes biztonságban van, a ház alagsorának "Fallout 4\Data\F4SE\Plugins\F4EE\Presets\" könyvtárában, egy széfben pihen, bármikor visszaállítható állapotban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az álca teljes siker lett, senki sem gyanakodott. Mígnem...
...az egyik őr figyelmét felkeltette Nora. Ezért gyorsan felvett egy napszemüveget.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.10.08. 01:26:26 -
ntex #10303 Bővült a preset packom 8 új arccal, megpróbálkoztam egy ázsiai és egy fekete bőrű arccal is, az ázsiaival nem vagyok annyira elégedett :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.07. 22:22:56 -
Kroki105 #10302 Köszi, nem jöttem volna rá..
Általában szoktam az idióta izére rakni pontot, ha questnél jön be, az elég látványos. A mostaninál most kimaradt. -
Köszi a javítást. Látszik, hogy ez még a korai fordításból maradt benne, amit nem én csináltam/felügyeltem. Ezt is gyorsan a játékfájlból néztem ki, hogy mi az eredeti...
Ki fogom cserélni. -
SaGa #10300 Khmm… Izé…
Bocs, de a bright idea jelentése ennek pont az ellenkezője:
„a clever idea. This word is often used for showing that you think an idea is stupid”
Nem árt megkeresni a kifejezések jelentését is fordításkor, nem elég a szavakét összerakni.
Magyarul inkább: remek ötlet… A „micsoda egy baromság” jelentésű hangsúllyal. Erre kellene találni valami frappáns kifejezést és azt használni.
Pl elrugaszkodott ötletek, vagy elcseszett ötletek…
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.10.07. 08:14:29 -
Az a Bright Ideas jelző, ami az Idiot Savant perk (Idióta tudós) Perkaktiválódását számolja. -
Kroki105 #10298 Mit jelent ez a kiváló ötletek?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kroki105 #10297 Ilyet találtam: barna fej
Meg ezt: barna ez is
Hogy most erre jó e, vagy nem jó e...
Ha sűrűbben előjönne lehet kipróbálnám. Persze úgy se tuti. -
SaGa #10296 Ezt találtam:
If you’re on PC, you can use console commands. Hit the ~ (tilde) button and type in rimod 00094636 (this gets rid of the green blur) and rimod 002041B6 (to get rid of the white blur).
If none of those work, you can try a number of other methods. You can try resting in a bed or waiting in a chair, you can try using RadAway, or you can try going to the doctor. You can also try reverting back to an old save. -
ntex #10295 Redditen olvastam a hibáról, igazából senki sem tudja pontosan mi okozza. Írták már a Looksmenu Compendium egyik pluginjét, valamelyik szemöldök modot, meg azt is írták hogy a load order ha nem megfelelő az is előhozhatja. Szerencsére tényleg nagyon ritkán jelentkezik, nálam is eddig egyetlen egyszer jött elő.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.06. 12:18:33 -
Andule #10294 Nem vagyok otthon a konzolparancsokban igy kene nemi segitseg h megszuntessem az allando hullamzaseffektet szal ha van olyan parancs ami concussion-t idez elo akkor vmi leirna, pls? thx :) -
Kroki105 #10293 Látom Dante kiélted a kreativitásod te is, egy két lábon járó holstein fríz.
Nekem is előjön néha ez a benégerül a fej hiba, legtöbbször a halál utáni mentés visszatöltésekor. Ahogy ntex írja a restart visszaállítja. Mintha lenne rá mod, ami javítja, de nagyon ritkán fordul elő nálam, nem foglalkoztam vele. -
Meg hogy a szar CC-s nem lore-hű baromságok miatt minipatcheket adjanak ki ami miatt új fájlt kell csinálnom a magyarításban, hogy raknak a szövegfájlba 3 új sort. -
Hosszú újjú pulcsi miatt csak a feje égett le (a sugárzás miatt) :D -
ntex #10290 Egy alkalommal valamiért nálam is előjött ez, de egy restart után visszaállt normálisra. -
Ilyenkor mi van? Feltettem EZT Erre ilyen lett;
-
Kroki105 #10288 Ha valaki tényleg arra izgul, hogy a pipboyát színezgesse, annak itt van ez: pipboy színezgető SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért ismerem mert én is színezgettem
Lehet volt már...
Na ezaz, egy jó küldiért még tán értelme is volna pénzt kérni nekik. Bár annyira mégse, a nexus tele van ilyennel, némelyik tök jó.
Viszont arra tökéletes a dolog, hogy a F4SE használók felemlegessék a jó édes anyukájukat minden hónap elején.
-
Hat, ilyen limited time akciok vannak most, amikor irtam meg kaphato volt. Nem vesztettel semmit vele :)
Erdekes egyebkent, hogy a CC-ben tenyleg csak ilyen faszsagok vannak evek ota, egy normalis kuldetest nem lattam meg, hogy osszerakott volna egy csapat/modder. Csak reskinek, egy-ket uj butor/epuletelem es ennyi. Kivancsi lennek ra, hogy azert a tegnapi, ultra gagyi lila szinu powerarmorert vajon mennyit fizetett a Bethesda a moddernek? :) -
Kroki105 #10286 Ma már más van ahogy nézem, és free cucc sincs. Vagy csak már az nekem megvan, és nem mutatja? De amúgy most őszintén, ki a jóisten venné meg a lila és a hupikék, stb pipboyszíneket? Pénzért... :D Egyáltalán mi a francnak az? Inkább egy új küldire, vagy ilyesmire fordítanák az időt és energiát, nem ilyen marhaságra.
Szedtem le egy ilyen modot nexusról vmelyik nap, az a neve: The metro
Volt egy másik metrós is, de ezt választottam, nem olyan rég volt frissítve, mint amaz.
Nem tűnik rossznak, viszont nem árt ha tápak(pokpek) vagyunk. Én nagy vagányan nekilódultam, helyehulya 64 vagyok, azt is szíjjelszedem aki meg sem született még... Többfelé ágazott az út, hát az enyém épp nem nyert. Az első adag enemy: Egy sentry és 3 assaultron. 2 assát még kilőttem, de a harmadik elért, szétkaszabolt, és még mellesleg belenézett a Nórika csábos szemeibe is a lézerkukkerjével. Vagy inkább az agyába... Köszi. Kb otthon volt a legutolsó mentésem, kicsit rosszul esett a dolog. Nem lesz ez rossz azért, de gondolkodok hogy ne magányosan vaduljak odalent. De azért egyszer még mindenképp megpróbálom úgy, max viszek egy aknamezőt. -
Köszi a kimerítő válaszod! -
Kroki105 #10284 Én ezt használom a CBBE mellé: ezt itt ni
Több fajta skinből választhatsz, a tisztától a vizesen át a piszkosig. Plusz beállíthatod az ellenség skinjét is.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ahogy nézem hasonló mint az FSM.(A raiderekre mindig piszkosat rakok, mert hogy azok gonoszok.)
Ilyen hajmod is van pár, az ntex által használtak előnye, hogy ezekben meg van oldva a kalaphordás is. Ahogy néztem, a skyrim csomagokat is pakolgatják át falloutra, ott sajna nem lehet kalapot rakni, max ha outfit studioba pöcsölsz vele, és beállítod.
És igen, a "tfc" vel van szabad kamera mozgás, de ott minden mozog tovább. Én inkább a "tfc 1"-et használom, az lefagyaszt mindenkit. Mellé benyomod a "tm" -et, a HUD eltűnik. Esetleg ha probléma a gyors kameramozgás, a "sucsm x" paranccsal tudod módosítani, ezt 2esre szoktam rakni. Az x a 2es, csakhogy én is megértsem.
Ha fotózkodni akarsz, érdemes pose modot fölrakni. A legegyszerűbb ez: pose Gyárthatsz egy gyűrűt, azon beállítod melyik pozitúra a neked tetsző (van hozzá játékon belül és kívül is cucc, ami alapján kiválaszthatod hogy melyik a szimpatikus). Van egy puska is, amivel a társaid pózát adhatod meg. Ha utána beszélsz vele, kijön a pózból. Van benne olyan opció, amivel a mimikát is lehet variálni. Érdemes menteni előtte, mielőtt nekiállsz szarakodni ezzel, figyelmeztet is a mod.
-
CBBE természetesen fent van. Ezekre a looksmenükre meg ránézek este. Köszi a választ.
-
Andule #10282 Nem mind semmit a stat menu alatt rendszerint h mi a konkret gebasz de az allapotomnak utanaolvastam es kiderult h egy regi bug ami akkor johet elo ha agyrazkodast kapsz es kigyogyulaskor beragad az perception debuff. Azt olvastam eddig h ha orvosolhato ha az ember begyujt egy uj concussion-t majd azt kigyogyitja gyorsan.
Szal most vmi ilyennel kell probalkoznom sanszosan. -
ntex #10281 FSM letöltéseknél csak az első kettő lényeges, az első ugye tiszta bőrt ad, a második kissé piszkosat. A telepítőjében elég sok opció lesz, ha nincs fent a CBBE akkor szerintem tedd fel azt is mindenképp hozzá a legjobb összhatásért. Szabad kameramozgást a "tfc" konzolparanccsal lehet be és kikapcsolni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.05. 11:53:34 -
ntex #10280 A modok amiket felsoroltam csak ajánlottak, ami kötelező belőlük az a Looksmenu és a Looksmenu compendium, mert azokkal tudod jobban testre szabni az arcokat. Kipróbálhatod a jelenlegi setupoddal is a preseteket, kérdés hogy mennyire lesz más az eredmény :)
Szerk.: Ja meg lehet a CBBE is kell, valamelyik nélkül asszem preseteket sem lehet betölteni(?)
Az enyémeket innen tudod letölteni
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.05. 11:47:23 -
Köszi!
Az hajasok nem kellenének, már tudtam, melyik frizurát akartam, a többi mod meg elfért volna, de sajnos, azokhoz is kell egy rakat másik. Az meg már sok lett volna. Viszont ezt felteszem, mert ez jó! Eddig nem is láttam. Szerény angol tudásom miatt kérdem. Elég csak az egyiket feltenni, ugye?
Másik. Van valami olyan cucc, konzolparancs, amivel a karakterem körül szabadon mozgatom a kamerát? Ha úgy tetszik, foto mod?
Utoljára szerkesztette: Dante73, 2018.10.05. 10:58:57 -
laikuss #10278 De van..., meg mintha láttam volna, hogy valamelyik lényből is lehet főzni valami ilyen hatásút...
Utoljára szerkesztette: laikuss, 2018.10.05. 07:55:43 -
Kroki105 #10277 Kikerestem az én Nóráimat. Nate csak egyszer vállalta a főszerepet, a legelső játékomban. Nem tudtunk megegyezni a gázsijáról, így aztán Nóra vette át a stafétát. Sajna Nate-ről nem maradt fenn fotó, még modlatlan próbaverziós volt szegény. Egész sokáig eljutott, de aztán jött a bérvita, és újrakezdtem.
-
Kroki105 #10276 sablonok
a nexuson van özön. Érdemes elolvasni a leírásukat, mert némelyikhez sokminden kell ám, s ha anélkül teszed fel, meg fogsz lepődni.
Ahogy nézem az ntex-ét is megtalálod.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.10.05. 00:27:29 -
Nekem az első bejön, de a többi sem rossz. (Sőt) ilyen sablonokat (Ne adj isten az elsőt) hogy lehet beszerezni? Lehet egyáltalán? -
Alanw #10274 http://www.dorkly.com/post/76653/fallout-4-faces-4ever -
Kroki105 #10273 Mindenki megtalálja benne a szórakozást.
Némelyik egész jól sikerült. Ha megnézed a nexuson kirakott képek zömét, csak a nagy csöcsökre, meg a csilivili fényekre összpontosítanak a képek gazdái. (Tisztelet a kivételnek) A karakterük feje meg úgy néz ki.....(ez így összegyúrva nem tudom milyen szót adna ki).
Én is csináltam már jópárat, de az első sikerült a legjobban. A többi sablont az egyéni settlerekre pakolgattam fel. De fejgyártásban nem voltam olyan "sikeres", mint házépítésben.
-
ntex #10272 Kroki Settlementekkel szórakozik, én meg elkezdtem női arcokat gyártani :D Íme az első néhány:
Az orrán még javítanom kell:
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.04. 21:11:29 -
Akcios (ertsd, 0 pengo) most CC-ben ket bunronda (bocs, aki ujpesti) lila festes pipboyra es PA-ra, mar ha valaki szereti gyujteni ezeket a gagyisagokat :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.04. 20:53:49 -
SaGa #10270 Mindenből csak orvosok tudnak kigyógyítani. Pl a függőségből is, addictol egyszerűen nincs sehol. Ha felhúzod medic perket, akkor kapsz mindenféle gyógyszerreceptet, amiket aztán le is tudsz gyártani. Valamelyik gyógyíthatja ez a kórságot is.
Ha megnézed az egészségi állapotodat, mit mond, mi a bajod? Érdemes átnézni a Health management leírását is, hátha találsz benne valamit rá. -
Andule #10269 Azt kerdeznem akinek van tapasztalata a Horizon-nal, h mikepp lehet full felgyogyulni mindenbol?
Vmikor sikeresen begyujtottem sztem egy agyrazkodast (ghoul-ok pofoztak rendesen korabban) meg ki tudja meg mit mert h a perception-om az ha a statoknal nezem akkor egyes, "okosszemuvegben" is, pedig alapbol 7es lenne. Perkeket az utobbi szerint tudok tanulni de kicsit zavar mert gondolom ezzel osszefuggesben van egy konstans hullamzaseffekt is a kepernyon. A beleelest segitette de lvl7re vegre elertem h tudjak dokit letenni SH-ba es ugyan elment ra az addig gyujtott penzem fele de sikerult kigyogyitani magam elm minden szarbol ... kiveve az emlitetteket. Es fogalmam sincs h ez mitol lehet mert bar eleg sok mindent nem jelez ki a stat menu alatt imho de a bezizzent feju pipboy figura mar eltunt es normalisan nez ki. (Gyanitom azzal jelolte a concussion-t)
Szoval vkinek van vmi otlete?
Amugy a mod irto fasza eddig, batran ajanlom annak akinek van turelme hozza :) (most lvl8ra elertem h van vegre egy 5.56os vadaszpuskam, egy shotim es tudok annyi loszert csinalni amivel elvagyok egy kor erejeig. Eleg fasza h nem kell odebbsunnyognom ha 3nal tobb ellenfel van elottem :D ) -
Since the residents are all robots, there is no actual need for beds, food, or water. Even if all food is taken away, or just moved, the robots will continue to pick away at where the plants used to be.
A wiki szerint semmi nem kell nekik, ha csak robotok kerülnek ide. A boldogságot nem tudom, hogy figyeli: mármint ha támadás éri őket, amit nem tudnak visszaverni, mi történik (ugye az elvileg morálromboló). Szóval jó kis védelmet építs azért ki oda. -
horthy #10267 Van ez a Graygarden nevű settlement . Mit csináljak h csak robotokat akarok oda telepiteni ? Viz elvileg nem kell nekik , egy Robotnak se ágy se kaja nem kell ( bár láttam személyként van elszámolva a robot ) . A Program logika szerint mit épitsek nekik ha nem akarom hogy csökkenjen a boldogsági szint ha számit ez robotoknál egyáltalán ?