Kroki105#10286
Ma már más van ahogy nézem, és free cucc sincs. Vagy csak már az nekem megvan, és nem mutatja? De amúgy most őszintén, ki a jóisten venné meg a lila és a hupikék, stb pipboyszíneket? Pénzért... :D Egyáltalán mi a francnak az? Inkább egy új küldire, vagy ilyesmire fordítanák az időt és energiát, nem ilyen marhaságra.
Szedtem le egy ilyen modot nexusról vmelyik nap, az a neve: The metro
Volt egy másik metrós is, de ezt választottam, nem olyan rég volt frissítve, mint amaz.
Nem tűnik rossznak, viszont nem árt ha tápak(pokpek) vagyunk. Én nagy vagányan nekilódultam, helyehulya 64 vagyok, azt is szíjjelszedem aki meg sem született még... Többfelé ágazott az út, hát az enyém épp nem nyert. Az első adag enemy: Egy sentry és 3 assaultron. 2 assát még kilőttem, de a harmadik elért, szétkaszabolt, és még mellesleg belenézett a Nórika csábos szemeibe is a lézerkukkerjével. Vagy inkább az agyába... Köszi. Kb otthon volt a legutolsó mentésem, kicsit rosszul esett a dolog. Nem lesz ez rossz azért, de gondolkodok hogy ne magányosan vaduljak odalent. De azért egyszer még mindenképp megpróbálom úgy, max viszek egy aknamezőt.